Ελλάδα

Τατιάνα Στεφανίδου Γιώργος Τράγκας: Όταν σφάχτηκαν στον αέρα για τον Ηλία Κασιδιάρη

Τατιάνα Στεφανίδου Γιώργος Τράγκας: Όταν σφάχτηκαν στον αέρα για τον Ηλία Κασιδιάρη
Τατιάνα Στεφανίδου Γιώργος Τράγκας: Πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται τον καβγά των δύο on air.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Γιώργος Τράγκας είναι δύο από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που τους παρακολουθούμε σχεδόν 30 χρόνια. Οι δυο τους είναι δυνατές προσωπικότητες και υπήρξε μια περίπτωση όπου τα πράγματα κυριολεκτικά ξέφυγαν on air.

Ο καβγάς ανάμεσα στους δύο έγινε μετά τη βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και το «μπουγέλωμα» της Ρένας Δούρου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1. Τότε ο πρώην βουλευτής, που είναι φυλακισμένος έπειτα από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, είχε χειροδικήσει στη βουλευτή του ΚΚΕ με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε καλεσμένο τον Γιώργο Τράγκα και πραγματικά «βγήκε από τα ρούχα της» λέγοντας: «να τη βλέπουμε να γίνεται τόπι στο ξύλο και να λέμε ότι δεν είναι ένα τεράστιο θέμα». Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να μιλήσει λέγοντας «μισό λεπτό, μισό λεπτό» για να πει την άποψή του.

Η παρουσιάστρια επέμενε: «τόπι στο ξύλο, από κάποιον που έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός, είναι τεράστιο θέμα». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι στη θέση της κ. Κανέλλη θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ; Δεν θα μπορούσα να είχα αυτόν τον κύριο εδώ στο στούντιο καλεσμένο απέναντί μου και επειδή τον ρώτησα κάτι που δεν του αρέσει να μπορούσε να είχε κάνει εμένα τόπιστο ξύλο;», έλεγε.

Ο Γιώργος Τράγκας επέμενε: «Όχι, δεν είναι πρώτο θέμα». «Δεν θα μπορούσε να μου είχε πετάξει νερό, δεν θα μπορούσε να με είχε δείρει;», συνέχισει να αναρωτιέται, με έντονο τρόπο, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια της ζήτησε να σταματήσει για να μιλήσει. «Είναι καλό το θέμα που διαλέξατε, είναι εκρηκτικό. Είναι εντυπωσιακό και είναι, αν θέλετε, και ιδιαιτέρως πολιτικό. Όμως, δεν είναι το πρώτο και για αυτό ξεκίνησα έτσι την εισαγωγή μου. Θα σας πω ότι θλίβομαι. Πρώτον, δεν βιαιοπραγείς κατά γυναικός, οποιαδήποτε και να είναι αυτή. Ακόμη κι αν είναι η σκληρότερη πολιτική αντίπαλος σου. Δεύτερον, ακόμα και αν είναι η κυρία Λιάνα Κανέλλη, η οποία είναι πολλές φορές βίαια στις φράσεις της, αλλά ξέρει να μιλάει ελληνικά και έχει επίπεδο πολιτικό. Δεν αντιπαρέρχεσαι στην κυρία Κανέλλη όχι μόνο με χαστούκια, αλλά ούτε με φραστικές βιαιότητες».

Θυμηθείτε τον καυγά των δύο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments