Lifestyle

Survivor spoiler 26/2: Αλλάζουν τα δεδομένα στο παιχνίδι – Παίρνει τα πάνω της η κόκκινη ομάδα

Survivor spoiler 26/2: Αλλάζουν τα δεδομένα στο παιχνίδι – Παίρνει τα πάνω της η κόκκινη ομάδα
Survivor spoiler 26/2: Τα δεδομένα στην ομάδα των κόκκινων είναι εντελώς διαφορετικά μετά τις πρόσφατες αλλαγές.

Η κόκκινη ομάδα του Survivor έχει περάσει περιόδους συνεχόμενων ηττών. Αυτό ξεκίνησε όταν ήταν ομάδα των διάσημων και συνεχίστηκε και στην αρχή όταν οι ομάδες έγιναν ανάμικτες. Οι κόκκινοι απέκτησαν μεγάλη δυναμική όταν μπήκαν στο παιχνίδι η Καρολίνα και ο Ηλίας Μπόγδανος καθώς αμφότεροι αποτελούν από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας. Τότε άρχισαν να κερδίζουν κάποια παιχνίδια, ενώ και οι ήττες τους είναι σχεδόν πάντα στον τελευταίο πόντο.

Αν μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει ένας αδύναμος κρίκος στους κόκκινους αυτός ήταν σίγουρα η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος κατάλαβε νωρίς ότι δεν της ταιριάζει το παιχνίδι και από ένα σημείο και μετά δεν έδειχνε και διάθεση να προσπαθήσει. Παράλληλα οι συμπαίκτες της, την κατηγορούσαν ότι και στην παραλία δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα και επέλεγε να κάνει ηλιοθεραπεία.

Ωστόσο η…εφτάψυχη του φετινού Survivor αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η αποχώρηση της συγκεκριμένης παίκτριας θα κάνει καλό στους κόκκινους. Ειδικότερα από τη στιγμή που η Ανθή πολλές φορές ζητούσε να μην παίξει ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα η ομάδα της να παίρνει πέναλτι. Την ίδια ώρα στους κόκκινους μπήκαν άλλοι δυο παίκτες που έχουν ξεκινήσει δυνατά το παιχνίδι.

Ο Περικλής “έσφαξε” την Ανθή στο Instagram

Πριν από λίγες ημέρες, και πριν την αποχώρηση της Ανθής, ο Περικλής χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για την γνωστή δημοσιογράφο. Αυτά που έγραψε προκάλεσαν πολλές απορίες καθώς οι δυο παίκτες είχαν έρθει κοντά στο παιχνίδι. Ακόμα και προς το τέλος κάτι είχε σπάσει ανάμεσά τους, κανείς δεν περίμενε να διαβάσει αυτές τις λέξεις από τον Περικλή.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Με κατηγορούν ότι “γύρισα την μπιφτέκα” και ότι δεν είμαι ένας άνθρωπος με τιμή γιατί δεν σε υποστηρίζω. Εάν το να είμαι έμπλεος δόξας και τιμής σημαίνει να υποστηρίζω συνεχώς το ίδιο λάθος, και να είμαι αμετανόητος και να μην εξελίσσομαι και να μην αναθεωρώ τα σφάλματα μου, τότε ας είμαι α-τίμος. Εγώ ξέρω εάν έχω σφάλει. Και ξέρω όταν αντιληφθώ το λάθος να το μαζέψω με ΌΠΟΙΟ κόστος στην δημοφιλία μου την οποία δεν επεδίωξα ποτέ, πάντοτε με ενδιέφερε μόνον η αλήθεια και μέσα στο παιχνίδι και εκτός. Όταν αντιλήφθηκα κάποια πράγματα σου τα είπα ευθέως και από τότε έγινα ο χειρότερος εχθρός σου: Όταν σου είπα ότι το παιχνίδι δεν το γουστάρεις, ότι ούτε το να βγαίνεις προτεινόμενη σου αρέσει (εννοείται για το prestige), όταν σου είπα ότι τα παιδιά όχι μόνον δεν έχουν κάτι εναντίον σου ίσα ίσα πεινάνε εξαιτίας σου 2 μήνες τώρα και με τις νίκες τους επωφελείσαι κ από τροφή και από ασυλίες, εσύ σταμάτησες να μου μιλάς και μου είπες ότι κάνω φτηνό reality.

Δεν με ενδιαφέρει τι νομίζεις: Με ενδιαφέρουν οι φίλοι μου που είναι στην ζούγκλα και πίνουν, κρυώνουν τα βράδια, κάνουν τις βιολογικές τους ανάγκες στο σκοτάδι στην φύση. όλοι προσπαθούν να κάνουν κάτι, και εσύ απλά περιφέρεσαι και παραπονιέσαι γιατί για αυτό που οι άλλοι κοπιάζουν να έχουν, εσύ απλά το καταδέχεσαι. Αυτό για το οποίο εσύ μένεις με το ζόρι βγάζοντας πολλά, οι άλλοι το εκτιμούν βγάζοντας τρεις και εξήντα. Δεν σε πειράζουν τα παιδιά, ούτε εγώ, ούτε ο μπαμπάς σου. Σε πειράζει που δεν έχεις ιδανικά και δεν αντέχεις να είσαι άχθος αρουρης. Σταμάτησες να μου μιλάς και δεν κατάλαβα πότε το γιατί, στο συμβούλιο όμως έκανες ότι έκλαψες για να κερδίσεις έστω και από την αποχώρηση μου. Υποκρίτρια και καιροσκόπος μέχρι το τέλος. Προσεύχομαι για τα αδέλφια μου Τριαντάφυλλο, Κώστα, Ηλία, Μαριάνθη, Σοφία, Κόρο, Κοψιδά, Ασημακόπουλο, να είναι καλά, μου λείπουν επώδυνα και προσεύχομαι σαυτόν που δεν έχει όνομα, να τους έχει νικητές. Τέλος δεν με ενδιαφέρει να έχω φίλους, έχω φίλη την αλήθεια, και η αλήθεια είναι φίλη με την αλήθεια μου. Αυτά. Εάν γυρίζω την μπιφτέκα η όχι είναι δικό μου θέμα, και μερικές φορές πρέπει να την γυρίσεις γιατί αλλιώς καίγεται και δεν τρώγεται με τίποτα. #idontgiveafuck #survivorgreece».

Η συμφωνία της Κρεμλίδου με τον James

Την ίδια ώρα στην άλλη παραλία δυο παίκτες είχαν κάνει μια μυστική συμφωνία. Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Έλενα Κρεμλίδου στην εκπομπή “Love it”, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συμφωνία που είχε κάνει με τον James πριν μπουν στο παιχνίδι.

«Το πρόβλημα στη μπλε ομάδα ήταν το κλίμα, υπήρχε αρνητικότητα. Με τον James γνωριστήκαμε το καλοκαίρι στη Ρόδο, μας ξενάγησε με το σκάφος της εταιρείας του. Είχαμε συμφωνήσει, μόλις μας είπαν ότι θα πάμε στο παιχνίδι, να μην αποκαλύψουμε ότι γνωριζόμαστε. Εγώ κράτησα το λόγο μου, αυτός δεν τον κράτησε. Είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι. Όλοι στο Survivor έχουν πει άσχημα πράγματα για άλλους. Είναι εύκολο να κατηγορείς κάποιον που δεν είναι μπροστά. Ξέρω ποιος έχει πει τι και είναι κρίμα να ρίχνεις τους άλλους με ψευδή γεγονότα για να νιώθεις καλά», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments