Αθλητισμός

Ντέμης Νικολαίδης: Το Plan b για την ΕΠΟ

Ντέμης Νικολαίδης: Το Plan b για την ΕΠΟ
Ντέμης Νικολαίδης: Το όνομα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ υπάρχει στο τραπέζι για την προεδρία της ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ έχει μπει σε ένα μεταβατικό στάδιο. Υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν ήδη πραγματοποιηθεί οι εκλογές για την ανάδειξη του αντικαταστάτη του Βαγγέλη Γραμμένου. Ωστόσο οι εκλογές δεν έχουν γίνει ακόμα και η κυβέρνηση θέλει να παρέμβει προκειμένου να βγει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής του Big 4. Αυτό γίνεται προκειμένου να μην υπάρχει τεταμένο κλίμα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι με μια φιγούρα αρεστή σε όλους τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε να μπει πρόεδρος κοινής αποδοχής, η πρόθεση ήταν αυτός να προέρχεται από τη χρυσή γενιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Να είναι δηλαδή κάποιος από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Euro 2004 από την Εθνική μας ομάδα. Το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι αυτό που έχει ακουστεί και μέχρι σήμερα φαντάζει το μεγάλο φαβορί. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής έχει συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και έχει την στήριξη της κυβέρνησης.

Υπάρχει και Pan b

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συναντήσεις με τους ανθρώπους του Big 4. Μπορεί λοιπόν ο Ζαγοράκης να είναι το μεγάλο φαβορί για την προεδρία της ΕΠΟ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και Plan b. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και πάλι μιλάμε για έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Εθνικής, έχοντας και αυτός “κιτρινόμαυρο” παρελθόν. Πρόκειται φυσικά για τον Ντέμη Νικολαίδη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η LiveSport, η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη έχει κολλήσει, καθώς ο Ευρωβουλευτής θεωρεί πως δεν θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της ομοσπονδίας. Για αυτό στην κυβέρνηση ετοιμάζουν το εναλλακτικό σχέδιο, που περιλαμβάνει το όνομα του παλαίμαχου επιθετικού και πρώην προέδρου της ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θεωρείται δυνατό χαρτί λόγω της διοικητικής εμπειρίας του, ενώ πριν έναν χρόνο είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Γεραπετρίτη για να συζητήσουν για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε ότι επί προεδρίας του στην ΑΕΚ, ο Ντέμης είχε κάνει πολλές προτάσεις για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό δεν αλλάζει βέβαια ότι η πρώτη επιλογή για διάδοχος του Βαγγέλη Γραμμένου παραμένει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, παρότι ο ίδιος κάνει δεύτερες σκέψεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments