Αθλητισμός

ΑΕΛ Παναιτωλικός: 1-0

ΑΕΛ Παναιτωλικός: 1-0
ΑΕΛ Παναιτωλικός: Η Λάρισα νίκησε μετά από 16 αγωνιστικές.

Με 1-0 υπέρ της ΑΕΛ έληξε το ματς με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, στο στάδιο Αλκαζάρ, το απόγευμα της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη νίκη της ΑΕΛ που διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League.

Μείωσε την απόστασή της από την ομάδα του Αγρινίου στους 4 βαθμούς και ο Δημήτρης Πινακάς σημείωσε το «χρυσό» τέρμα της ΑΕΛ, φτάνοντας τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ η Λάρισα νίκησε μετά από 16 αγωνιστικές, σημειώνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη της στην εφετινή Super League.

Οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα μα ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, όταν από γύρισμα του Ντάλσιο, ο Ταχάρ προσπάθησε με τακουνάκι να παραβιάσει την εστία της ΑΕΛ, όμως ο Νάγκι είχε πολύ καλή αντίδραση και μπλόκαρε. Στο 37ο λεπτό όμως, η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ με ένα υπέροχο τέρμα του πρώτου σκόρερ της, Δημήτρη Πινακά. Ο Μπεν Χατίρα τροφοδότησε με το κεφάλι τον Ακούνια, ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Πινακά, που με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΕΛ (Τζ. Φέστα): Νάγκι, Γιακιμόβσκι, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Μπέρτος, Νικολιάς (85ο λεπτό Τρούγιτς), Μπεν – Χατίρα (67ο λεπτό Μιλοσάβλεβιτς), Πινακάς, Κολομπίνο, Ντουρμισάι, Ακούνια (87ο λεπτό Στίφλερ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνα (80ο λεπτό Τσιγγάρας), Τσότσαλιτς, Βάντερσον (80ο λεπτό Ντουάρτε), Περέιρα (87ο λεπτό Βέργος), Ταχάρ (67ο λεπτό Μάζουρεκ), Εντινγκά, Ντάλσιο (67ο λεπτό Μεντίνα), Ντίας, Καρέλης, Αριγίμπι.

Με δύο σημαντικές, αν και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμετρήσεις «άνοιξε» σήμερα Σάββατο (27 Φεβρουαρίου) η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε τον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να είχαν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, που ήθελε τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (NS1)

Δευτέρα 1 Μαρτίου

  • 19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (NS1)
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments