Αθλητισμός

Παναχαϊκή Ξάνθη: Το φανταστικό γκολ του Ανάκογλου

Παναχαϊκή Ξάνθη: Το φανταστικό γκολ του Ανάκογλου
Παναχαϊκή Ξάνθη: O Δημήτρης Ανάκογλου διαμόρφωσε το 1-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η Παναχαϊκή έπαιζε σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, εναντίον της Ξάνθης και ο Δημήτρης Ανάκογλου «κάρφωσε» στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας ένα φανταστικό γκολ, μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά, καθώς με ένα υπέροχο αριστερό σουτ ο Έλληνας ποδοσφαιριστής νίκησε τον Ίτσο, έχοντας και τη βοήθεια του δοκαριού, διαμορφώνοντας το 1-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Από την ΑΕΚ και τον Άρη, στην Παναχαϊκή

Ο Δημήτρης Ανάκογλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μετακόμισε στα πέντε του χρόνια στις Σέρρες. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στον Πανσερραϊκό το 2008, παραμένοντας για πέντε χρόνια στην ομάδα των Σερρών, με 89 συμμετοχές και 5 γκολ. Παράλληλα, αγωνίστηκε με τις ελληνικές εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων, όπου σε δεκατρείς αγώνες πέτυχε πέντε γκολ. Στα μέσα της περιόδου 2012 με 2013 υπέγραψε στην ΑΕΚ, αγωνιζόμενος σε τρεις αγώνες πριν τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2013, ανανέωσε το συμβόλαιό του για τέσσερα ακόμη χρόνια, βοηθώντας την Ένωση να επανέλθει στην πρώτη εθνική κατηγορία. Το 2015 με 2016 ανέλαβε χρέη αρχηγού στην αθηναϊκή ομάδα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος στις 25 Ιουλίου 2016. Μερικούς μήνες νωρίτερα, είχε δοθεί δανεικός στη Βέροια, όπου παρέμεινε για το δεύτερο μισό της περιόδου 2015 με 2016, αγωνιζόμενος σε δέκα αγώνες και σκοράροντας δύο φορές. Στις 3 Αυγούστου 2016 ανακοινώθηκε η απόκτηση του από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, για δύο χρόνια.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Super League 2

Ο Ιωνικός πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί των Χανίων για την 11η αγωνιστική, που τον έφερε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της κατάταξης της Super League 2. Σκόρερ της ομάδας της Νίκαιας ήταν ο Κάστρο με σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ιωνικός με την έκτη φετινή νίκη του προηγείται με 21 βαθμούς, ενώ τα Χανιά θα πρέπει να παλέψουν στη συνέχεια για να βρεθούν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 21ο λεπτό , λόγω αποβολής του Κάρλος, και ο Ιωνικός από το 70ο λεπτό όταν ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Τιεντσέ. Στους άλλους δύο αγώνες της ημέρας, ο Διαγόρας πέρασε στη δεύτερη θέση της κατάταξης χάρη στη νίκη στη Ρόδο με 1-0 (19ο λεπτό Κονέ) επί της ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ τα Τρίκαλα απέσπασαν στην Κρήτη ισοπαλία 1-1 από τον ΟΦ Ιεράπετρας (4ο λεπτό Γκίνη – 26ο λεπτό Ριζογιάννης). Σήμερα έπαιζαν οι εξής:

  • 13:45 Παγκρήτιο, Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας.
  • 14:45 Δημοτικό Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας.
  • 14:45 Αγυιά, Παναχαϊκή – Ξάνθη.

Δείτε το φανταστικό γκολ του Δημήτρη Ανάκογλου για την Παναχαϊκή:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments