Lifestyle

Ρένια Τσακίρη: Όταν φωτογραφήθηκε μόνο με λουλούδια

Ρένια Τσακίρη: Όταν φωτογραφήθηκε μόνο με λουλούδια
Ρένια Τσακίρη: Από τις πιο πετυχημένες αναρτήσεις της.

Πριν από έναν μήνα περίπου, η Ρένια Τσακίρη, μια από τις παίκτριες του παιχνιδιού αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of Love, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όπου πόζαρε η ίδια κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό και έχοντας γύρω της μόνο λευκά λουλούδια καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία. Η μελαχρινή καλλονή μάλιστα, δέχθηκε πολλά σχόλια για το πόσο όμορφη δείχνει στο εν λόγω ποστ.

Σύμφωνα με ό,τι είχε δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξή της στο womensnews, μετά το παιχνίδι υπήρχε μια παύση από δουλειές και εξαιτίας του κορωνοϊού. «Συνεργάζομαι με πάρα πολλές εταιρίες στο Instagram, το δουλεύω πάρα πολύ και είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα», είχε εκφράσει για την επαγγελματική της πορεία. Όσο για το αν θα σκεφτόταν την τηλεόραση σαν μια εναλλακτική, είχε απαντήσει πως «το έχω σκεφτεί πολλές φορές.  Δεν θα έκλεινα καμία πόρτα, ούτε για τηλεόραση, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Αν μου δοθεί η ευκαιρία, εννοείται ότι θα το κάνω».

Μάλιστα, είχε προσθέσει το εξής: «Είχαμε μία πρόταση με τον Παύλο, μετά το παιχνίδι, αλλά δεν τη δεχτήκαμε επειδή μετά από τόσους μήνες στο σπίτι και με όλα αυτά που είχαν γίνει νιώθαμε  ότι έχουμε πολλά ψυχολογικά,  δεν ξέραμε που πατούσαμε, οπότε αποφασίσαμε να μην το δοκιμάσουμε». Και όσο για το πώς αντιμετωπίζει, την όλη κατάσταση, «έχω στενoχωρηθεί με όλα αυτά που γίνονται και πλέον δεν ξέρω τι να πιστέψω. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια σε όλο αυτό, γιατί γίνεται παγκοσμίως.  Το αντιμετωπίζω: Χαρούμενα και αισιόδοξα γιατί διαφορετικά αν αφήσουμε όλο αυτό που γίνεται να μας επηρεάσει στο τέλος θα τρελαθούμε».

«Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Όταν είμαι στο σπίτι θα φτιάξω τον καφέ μου και θα κάνω μάσκες, θα βάλω κρέμες μέρας, νύχτας, τα πάντα. Το ίδιο κάνω και για το σώμα μου. Θέλω να είναι η επιδερμίδα μου σαν του μωρού. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να κάνω too much πράγματα. Η γιαγιά μου, μου έχει μάθει άλλα πράγματα, δεν μου έχει μάθει για ομορφιές. Αυτό που έχω μάθει από το σπίτι μου είναι ότι η φυσική ομορφιά είναι ό,τι καλύτερο, οπότε μέχρι στιγμής δεν έχω σκεφτεί να αλλάξω κάτι πάνω μου. Το μόνο που έχω σκεφτεί να πειράξω είναι το στήθος μου, αλλά ελάχιστα, ώστε να μη φαίνεται η αλλαγή. Δεν θα άλλαζα κάτι άλλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments