Lifestyle

Σόφη Πασχάλη: Η γυμνάστρια με το αγαλματένιο κορμί

Σόφη Πασχάλη: Η γυμνάστρια με το αγαλματένιο κορμί
Σόφη Πασχάλη: Η αγαπημένη γυμνάστρια, που είναι yoga instructor, διατηρεί έναν πολύ πετυχημένο λογαριασμό στο Instgram.

Η Σόφη Πασχάλη διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα και πιο καλοσχηματισμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ. Η ίδια έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι ο Βαγγέλης Πασχάλης, γνωστός εργοστασιάρχης βουτύρου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Αθηνών. Σπούδασε στη Γερμανική Ακαδημία και δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή. Αλλά ανέκαθεν είχε μια κλίση προς τον αθλητισμό όντας και πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ.

Την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση την έκανε το 1999 στο Νew Channel ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Ό,τι παίζει». Στη συνέχεια συνέχισε στο κανάλι «Tempo». To 2009 εμφανιζόταν κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου «7 – 11 Μαζί» στον ΑΝΤ1, άλλα και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon. Μερικοί από τους διάσημους «μαθητές» της είναι η Νίνα Λοτσάρη, η Ζέτα Δούκα και η Κορίνα Στεργιάδου.

Η Σόφη Πασχάλη επίσης, συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΙ και έγινε πολύ καλή φίλη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Λάουρα Νάργες. «Οι γυναίκες δεν έχουμε περίοδο. Οι ορμόνες όταν δεν έχεις περίοδο αλλάζουν. Γίναμε όλοι ένα φύλο. Βρέχεσαι και στεγνώνουν πάνω σου τα ρούχα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια από την ομάδα των Διάσημων όταν το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από το πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου. Και να σημειωθεί πως η Σόφη Πασχάλη, σε συνέντευξή της πρόσφατα μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο.

«Ως πρώην παίκτρια δεν μπορώ να μπω απόλυτα στη θέση του τηλεθεατή. Γιατί έχω ζήσει την εμπειρία και βλέπω αρκετά πράγματα διαφορετικά. Ακόμα και τώρα, όταν βλέπω τα παιδιά να είναι στην αφετηρία ενός αγωνίσματος, έχω τον ίδιο ενθουσιασμό και καρδιοχτύπι όπως τότε που βρισκόμουν εγώ σε εκείνη τη θέση. Είναι σε πολύ αρχικό σημείο μέχρι στιγμής το παιχνίδι και για αυτό δεν έχω κάποιον αγαπημένο παίκτη. Ωστόσο, μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ήρεμη δύναμη. Ήρεμη δύναμη στο παιχνίδι αυτό θεωρώ πως είναι, ίσως, ο Γιώργος Κόρομι».

Πάντως, η αγαπημένη γυμνάστρια, που είναι yoga instructor είναι πολύ ενεργή στα social media και ιδιαίτερα διατηρεί έναν πολύ πετυχημένο λογαριασμό στο Instgram όπου κάνει δημοσιεύσεις προσπαθώντας να δώσει ένα θετικό μήνυμα στους χιλιάδες ακολούθους της. «Ό,τι δίνεις σε κάποιον, το δίνεις κ στον εαυτό σου! Ό,τι απορρέει από εσένα, επιστρέφει σε εσένα. Δίνε απλόχερα την αγάπη σου, τη στήριξη σου, την αγκαλιά σου! Δίνε από τη καρδιά σου. Μην σταματάς να πιστεύεις. Υπάρχει ακριβώς αυτό που θες», είναι ένα από τα ενθαρρυντικά μηνύματά της που συνοδεύουν τις αναρτήσεις της στις οποίες φαίνεται πάντα το σούπερ γυμνασμένο σώμα της με τις τέλειες αναλογίες και το υπέροχο μαύρισμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments