Lifestyle

Ειρήνη Στεριανού: Σέξι και όποιος αντέξει

Ειρήνη Στεριανού: Σέξι και όποιος αντέξει
Ειρήνη Στεριανού: Κολάζει τα social media το μοντέλο.

Την γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας του STAR και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.  Η εντυπωσιακή της εμφάνιση, ο άκρως ενδιαφέρον χαρακτήρας της, η δυναμικότητά της και το πείσμα της, σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο σώμα της, την έχουν κάνει Νο 1 στην καρδιά μας. Και όχι άδικα…

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεργιανού.

Το μοντέλο και άλλοτε συμμετέχουσα του GNTM βαδίζει στο 25ο έτος της ηλικίας του και κατάγεται από την Λέσβο. Στα 18 της άφησε το αγαπημένο της νησί, ώστε να μετακομίσει στην Πελοπόννησο για να σπουδάσει Κοινωνική και Εκπαιδευτική Πολιτική. Σύντομα όμως ανακάλυψε πως αγαπά το μόντελινγκ. Έτσι, το 2015 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα καλλιστεία Σταρ Πελοπόννησος.

Η επιλογή της αυτή τη δικαίωσε καθώς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο. Στη συνέχεια ακολούθησε η συμμετοχή στο realiti μόδας του STAR. Πριν την συμμετοχή της εκεί, είχε μετακομίσει στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησε να δουλεύει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά. Όσοι την γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα “καλό παιδί” του χώρου, με παιδική αθωότητα και πολύ γλυκιά ευγένεια. Ωστόσο, διαθέτει και μια σέξι πλευρά, την οποία αρκετά συχνά μοιράζεται με τους followers της στα socia media προκαλώντας πανικό.

Στις φωτογραφίες που ανεβάζει βλέπουμε το πλούσιο στήθος της και τα ιδιαιτέρως καλλίγραμμα πόδια, τα οποία μας αφήνουν άφωνους. Μάλιστα, η 25χρονη δεν διστάζει να ποζάρει και με τα εσώρουχά της βάζοντας “φωτιά”. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η ίδια μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM, λέγοντας μάλιστα ότι θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι για να πάρει το αίμα της πίσω, αλλά και για μια ροζ φωτογραφία της που έχει διαρρεύσει τους τελευταίες μήνες στο διαδίκτυο.

«Το παιχνίδι με βοήθησε σε κάποιες δουλειές, ώστε να με προτιμάνε και να με επιλέγουν πιο εύκολα. Δε μου άρεσε η γυμνή φωτογράφιση. Εγώ δεν θα το έκανα. Πρόβαλαν τα παιδιά σαν ένα κομμάτι κρέας. Αυτό δε μου άρεσε. Θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι για να πάρω το αίμα μου πίσω. Είχα αδικηθεί πάρα πολύ. Σε έκαναν να πιστεύεις πως αυτό που σου λένε είναι και το σωστό. Σου κάνουν πλύση εγκεφάλου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments