Lifestyle

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το 1995

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το 1995
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν πώς ήταν ο καλλιτέχνης, οι μικρότεροι θα πάθουν ένα μικρό σοκ.

Η ζωή των τραγουδιστών πάντα ενδιαφέρει τους φαν τους. Από τις βόλτες τους μέχρι τις σχέσεις τους. Ένας από τους τραγουδιστές που βρίσκεται για πολλά χρόνια στο προσκήνιο είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Κύπριος τραγουδιστής έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και κάνει στην καριέρα του μεγάλες επιτυχίες, αλλά και σπουδαίες συνεργασίες. Αρχικά, τον γνωρίσαμε μέσα από τα τραγούδια του που μονοπωλούν κάθε χρόνο τα ραδιόφωνά μας.

Πολύ λίγοι, όμως, θα θυμούνται ότι ο Μιχάλης ξεκίνησε την μουσική του πορεία πριν από πολλά χρόνια στην Κύπρο αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Ήταν παιδί με καλλιτεχνικές ανησυχίες, ασχολήθηκε από πολύ μικρός με τη μουσική και συγκεκριμένα με το τραγούδι.

Σε ηλικία 15 ετών πήρε μέρος στον διαγωνισμό «Αφετηρίες» της Κύπρου όπου κέρδισε την πρώτη θέση και το αντίστοιχο βραβείο. Μάλιστα, είχε δηλώσει συμμετοχή για την εκπροσώπηση της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision.

Τον Μάιο του 1998 πήρε μέρος στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό με το παρακάτω τραγούδι το οποίο είχε συνθέσει ο ίδιος και πήρε την 11η θέση για την Κύπρο.

Λίγο αργότερα, συνάντησε μουσικά τον Γιώργο Χατζηνάσιο ο οποίος τον επέλεξε για το album «Άγγιγμα ψυχής» που ήταν το soundtrack της ομώνυμης σειράς του ΑΝΤ1. Το album αυτό έγινε πλατινένιο κι άνοιξε στον 32χρονο σήμερα τραγουδιστή τον δρόμο για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στην συνέχεια.

Πώς ήταν όμως ο Μιχάλης το 1995; Οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν πώς ήταν ο καλλιτέχνης, οι μικρότεροι θα πάθουν ένα μικρό σοκ. Δείτε μερικές φωτογραφίες:

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε μιλήσει και για τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση όσον αφορά τον χώρο του θεάματος. «Ποια είναι η άποψή σου για το μεγάλο θέμα των ημερών σε ό,τι αφορά εσάς τους καλλιτέχνες, που έχει να κάνει με την παρενόχληση και την άσκηση βίας -ψυχολογικής και σωματικής- στο χώρο της εργασίας σας;», ρωτήθηκε από το philenews.com.

Ο ίδιος απάντησε: «Σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινής μας ζωής, όπου υπάρχει ιεραρχική  διαβάθμιση -και όχι μόνο- είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τηρούνται οι κανόνες της σωστής ανθρώπινης συμπεριφοράς. Και, το πρώτο απ’ όλα, είναι ο σεβασμός της αξιοπρέπειας των συνανθρώπων μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments