Ελλάδα

Γιώργος Παπαδάκης: Εκτός της εκπομπής του – Γιατί έλειπε

Γιώργος Παπαδάκης: Εκτός της εκπομπής του – Γιατί έλειπε
Γιώργος Παπαδάκης: Στη θέση του βρέθηκαν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης και όπως εξήγησαν στον αέρα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, μπήκαν εκτάκτως στο πλατό.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει έξαλλος με τον Αλέξη Κούγια για τη συμπεριφορά του, ήταν εκτός του «Καλημέρα Ελλάδα» σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης, δεν καλημέρισε το πρωί της Παρασκευής 5 Μαρτίου, μέσα από την εκπομπή του, τους τηλεθεατές.

Έτσι, στη θέση του βρέθηκαν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, οι «Πρωινοί Τύποι» δηλαδή. Οι δημοσιογράφοι, όπως εξήγησαν στον αέρα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, μπήκαν εκτάκτως στο πλατό καθώς ο κορωνοϊός «χτύπησε» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Γιώργος Παπαδάκης: «Θα παρεμβαίνει και θα είναι μαζί μας»

«Ο Γιώργος Παπαδάκης θα παρεμβαίνει και θα είναι μαζί μας. Υπό την καθοδήγησή του λοιπόν, οι Πρωινοί Τύποι σήμερα θα λένε Καλημέρα Ελλάδα», σχολίασε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής ο Νίκος Ρογκάκος. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη. «Εντάξει, μας έτυχε μια ατυχία. Είμαστε μια μικρή ομάδα, πέντε με έξι άτομα. Είχαμε ένα θετικό κρούσμα, έχουμε μπει υποχρεωτικά σε καραντίνα. Να πάνε όλα καλά!», ανέφερε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Ο κορωνοϊός λοιπόν, χτύπησε και πάλι την πόρτα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς μια συνεργάτιδα της εκπομπής βρέθηκε θετική στον ιό ενώ ήταν ασυμπτωματική, με αποτέλεσμα να μπει και η ίδια σε καραντίνα και όλοι όσοι ήταν μαζί της στο κοντρόλ, αλλά και στα γραφεία της εκπομπής, συμπεριλαμβανομένων και των βασικών παρουσιαστών.

Γιώργος Παπαδάκης: Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 5 Φεβρουαρίου του 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την πετυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον Αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

Γιώργος Παπαδάκης

Γιώργος Παπαδάκης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments