Video

Survivor spoiler 5 3: Επεισόδια και ξύλο στον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 5 3: Επεισόδια και ξύλο στον Άγιο Δομίνικο
Survivor spoiler 5 3: Καθώς περνούν οι εβδομάδες και η πείνα μεγαλώνει, μεγαλώνουν και οι εντάσεις, με τις σχέσεις των παικτών να είναι πια σε οριακό σημείο.

Ένα νέο spoiler για το Survivor κυκλοφόρησε, μετά την είδηση – έκπληξη ότι αποχωρεί ένας ακόμα παίκτης. Μπορεί στο τελευταίο αγώνισμα οι Μπλε να κέρδισαν αλλά είδαν η ομάδα τους να μικραίνει και να αποχωρεί ένας δικός τους παίκτης από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

Ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος είναι 32 ετών, είναι ο παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ύστερα νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική. Μπήκε στο Survivor γιατί πίστευε ότι έχει έρθει η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα και να παλέψει στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης. Survivor

Survivor spoiler: Σοκ στον Άγιο Δομίνικο με επεισόδια και ξύλο

Και παρότι έχουν βγει κι άλλα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το Battle Of The Couples, η τηλεθέαση συνεχίζει να χτυπάει «κόκκινο». Και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, αναφέρεται ότι καθώς περνούν οι εβδομάδες και η πείνα μεγαλώνει, μεγαλώνουν και οι εντάσεις, με τις σχέσεις των παικτών να είναι πια σε οριακό σημείο.

Μάλιστα, δύο παίκτες από την Μπλε ομάδα έφτασαν στο σημείο να «παίξουν» και ξύλο. Είναι όμως, ένα γεγονός που προέκυψε εκτός κάμερας και αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε κάτι τέτοιο «στον αέρα». Αλλά αυτό που θα δούμε ως τηλεθεατές είναι μια αποχώρηση, πιθανόν, καθώς ένας εκ των δύο εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς αν δεν αλλάξει ομάδα.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments