Αθλητισμός

Παπαχρήστου: Εκτός βάθρου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Παπαχρήστου: Εκτός βάθρου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Παπαχρήστου: Δεν κατάφερε να μπει στο βάθρο των νικητών η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Είχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο φέτος.

Η Βούλα Παπαχρήστου δεν κατάφερε να τοποθετηθεί στο βάθρο την τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Τορούν, με την Ελλάδα να κατακτά μόνο ένα χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που μετέβη στο Τορούν με την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο (14.60μ) πήρε την πέμπτη θέση και δεν κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο των νικητριών. Παπαχρήστου

Παπαχρήστου: Η εμφάνιση στον τελικό

Με καλύτερο άλμα στα 14.31μ (είχε επίσης 14.27μ, 14.20μ, 13.91μ και δύο άκυρες), δεν κατάφερε να μπει στο βάθρο όπως έκανε στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, όταν το 2019 στη Γλασκώβη πήρε το ασημένιο μετάλλιο και το 2017 στο Βελιγράδι το χάλκινο.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Πατρίσια Μαμόνα (Πορτογαλία) με 14.53 μ, επίδοση που αποτελεί εθνικό ρεκόρ για την χώρα της. Η Άνα Πελετέιρο πήρε το ασημένιο μετάλλιο με 14.52μ, σημειώνοντας την καλύτερη εφετινή της επίδοση, παρόμοια με αυτή της Νέλε Έκχαρντ από την Γερμανία, η οποία με το ατομικό ρεκόρ που πέτυχε κατέκτησε το χάλκινο.

Με αυτό τον τρόπο η διοργάνωση στην Πολωνία ολοκληρώθηκε με την Ελλάδα να κατακτά μόνο ένα μετάλλιο. Ήταν το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος το βράδυ της Παρασκευής, ο οποίος σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος, όπου «πέταξε» στα 8,35 μέτρα.

Παπαχρήστου

Εκτός τελικού η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης παρά την καλή κούρσα που έκανε στην 2η ημιτελική σειρά των 60μ, κατά την 4η και τελευταία ημέρα του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν την Πολωνίας. Η Ελληνίδα σπρίντερ τερμάτισε 4η στη σειρά της με 7.29 κι έμεινε εκτός τελικού, αφού προκρίνονταν οι δύο πρώτες αθλήτριες από τις τρεις σειρές και οι δύο με τους καλύτερους χρόνους. Στο σύνολο η Σπανουδάκη κατετάγη 11η.

«Ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μου βγήκε η κούρσα. Δεν ξέρω τι έφταιξε, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Όλες οι αθλήτριες στην κούρσα ήταν δυνατές. Τώρα η προσοχή μου στρέφεται στον ανοικτό στίβο», είπε μετά τον τερματισμό της, όπως ανέφερε το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments