Video

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο Λιγνάδης ανήκει στους ΛΟΑΤΚΙ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο Λιγνάδης ανήκει στους ΛΟΑΤΚΙ
Φώτης Σεργουλόπουλος: Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τις επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος, μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη φυλάκισή του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για ακόμη μία φορά και στο δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια. Φώτης Σεργουλόπουλος

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο Λιγνάδης ανήκει στους ΛΟΑΤΚΙ

«Δεν μπορεί κανείς να μιλάει κανείς για μια κοινότητα ανθρώπων. Το έγκλημα είαι έγκλημα όποιος και αν το κάνει. Θα κριθούν από τη δικαιοσύνη. Ο κ. Λιγνάδης που ανήκει στη ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ είναι υπερήφανος που ο συνήγορός του εκφράζεται έτσι για αυτή την ομάδα; Αυτό το πράγμα, πρέπει να σταματήσει», ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής. 

Αναφερόμενος στην ανάρτηση που έκανε πριν γίνουν ονομαστικά οι καταγγελίες είπε «έχω πάψει να φοβάμαι. Την έκανα αυτή την ανάρτηση γιατί το ήξερα. Τον ήξερα αυτόν τον τύπο. Η Τζένη Μπότση σε μια συζήτηση που είχαμε το είπε. Και ήταν εκεί και η Αγγελική Λάμπρη. Και άλλες δυο κυρίες. Τελικά η Τζένη κατάφερε να τον ονοματίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι και η Τζένη και η Αγγελική σε δυο γκέι φίλους τους το είπανε. Ξέρανε ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποίηση. Εγώ μένω στο ότι έχει παραγραφεί δε σημαίνει ότι δεν έγινε».

Για τις επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος

«Μίλησα για αυτό το 2011. Είμαστε σε μία περίοδο πολύ κομβική και τα πράγματα πρέπει να μπούνε πια στην θέση τους. Ο κακοποιητικός λόγος δεν πρέπει να εμφανίζεται ποτέ στην τηλεόραση, στα μέσα. Απαγορεύεται να το κάνεις για οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων. Η κοινότητα των gay έχει πάρει ένα κάρμα ότι οτιδήποτε και αν συμβεί θα το υποστούμε. Είχαμε δεχθεί ότι αυτό είναι κανονικό κι από μια στιγμή και μετά ήθελα να το πω. Είμαι αυτό που είμαι κι η ορατότητα για εμένα είναι πολύ σημαντική, ένας gay άνθρωπος είναι εδώ μπροστά σας. Δεν κρύβω κάτι κι είναι δικαίωμά μου να μιλώ για τον σεβασμό. Όταν ξεστομίζεις τα πράγματα μπαίνουν σε άλλο επίπεδο», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλώντας για τις επιθέσεις που έχουν γίνει και στον ίδιο.

«Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα απαράδεκτα πράγματα. Θα έπρεπε αυτοί που τα ξεστόμισαν, να έχουν φύγει από τα παράθυρα, γιατί ήταν ένας κακοποιητικός λόγος προς εμένα και το παιδί μου», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments