Αθλητισμός

Σοβαρό τροχαίο για τον Ουάρντα

Σοβαρό τροχαίο για τον Ουάρντα
Σοβαρό τροχαίο για τον Ουάρντα: Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ενεπλάκη σε ατύχημα μετά το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Συγκεχυμένες οι πληροφορίες.

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο Αμρ Ουάρντα. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολη νύχτα αφού τράκαρε μετά το μεγάλο ντέρμπι του «Δικέφαλου του Βορρά» με τον Άρη. Στη βαθμολογία της Super League οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Αυτό, όμως, φαίνεται να ήταν το λιγότερο που απασχολούσε τον Αιγύπτιο που «λαχτάρησε» μετά το τροχαίο ατύχημα. Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς έγινε. Ευτυχώς, ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι καλά στην υγεία του. Το ατύχημα έγινε μετά τον αγώνα.

Κινούμενος στην περιοχή της Τούμπας ο Αμρ Ουάρντα συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Ευτυχώς και για τον άλλο οδηγό υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημά του. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές για το συμβάν, αλλά ο Αιγύπτιος κινούνταν μεταξύ Παπάφη και Μπότσαρη, για όσους γνωρίζουν τη Θεσσαλονίκη.

Σοβαρό τροχαίο είχε ο Αμρ Ουάρντα

Σοβαρό τροχαίο για τον Ουάρντα

Μερικά λόγια για τον Αμρ Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα είναι Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής με παρουσία σε πολλές ελληνικές ομάδες. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Σπόρτινγκ Αλεξάνδρειας και το 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Αλ Αχλί του Καΐρου. Μέλος της ομάδας νέων (Κ-23), επιλέχθηκε για την ανδρική στις 16 Ιουνίου 2014 ως αλλαγή κατά την τελευταία αναμέτρηση πριν τα πλέι οφ της περιόδου, γεγονός που του επέτρεψε να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πρωταθλητών Αιγύπτου 2013-14. Ωστόσο, αυτή υπήρξε και η μοναδική του εμφάνιση στη διοργάνωση για την Αλ Αχλί, καθώς τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Αλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρειας (16 αγώνες Α΄ κατηγορίας, 1 τέρμα), ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή στον Παναιτωλικό.

Οι εμφανίσεις του στην Ελλάδα με τον Παναιτωλικό προκάλεσαν το ενδιαφέρον συλλόγων της ιταλικής Σέριε Α. Τελικά και κατόπιν 39 αγώνων πρωταθλήματος (9 γκολ και 2 ασίστ) σε θητεία ενάμιση χρόνου στον Παναιτωλικό, αποκτήθηκε για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια από τον ΠΑΟΚ, με μεταγραφικό κόστος τότε της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ και αμοιβή πρώτου έτους 250 χιλιάδες περίπου. Ο Ουάρντα έγινε ο  8ος Αιγύπτιος στην ιστορία της ομάδας, συνεχίζοντας μία ξεχωριστή –για τα ελληνικά δεδομένα– «παράδοση».

Σοβαρό τροχαίο είχε ο Αμρ Ουάρντα που είναι καλά στην υγεία του

Σοβαρό τροχαίο για τον Ουάρντα που είναι καλά στην υγεία του

Λίγους μήνες μετά τηνμεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε και τον πρώτο τίτλο στην ομάδα του, καθώς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου της ΑΕΚ με σκορ 2-1. Στα χρόνια που ανήκει στον «Δικέφαλο του βορά» έχει παραχωρηθεί δανεικός σε Ατρόμητο, Λάρισα και Βόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments