Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σενάριο για Πέρετζ

ΑΕΚ: Σενάριο για Πέρετζ
Στο «μάτι» της ΑΕΚ φέρεται να έχει μπει ο Ντορ Πέρετζ. Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει ότι η «Ένωση» ψάχνεται για τον αρχηγό και εκ των σημαντικότερων παικτών της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μεταγραφικά δίχτυα στο Ισραήλ παρουσιάζεται να ρίχνει και πάλι η ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «sports.walla.co.il», η «Ένωση» έχει βάλει στο μάτι τον Ντορ Πέρετζ. Πρόκειται για τον 26χρονο αρχηγό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος αγωνίζεται ως χαφ και πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα όπου αγωνιζόταν και ο Λιβάι Γκαρσία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ελληνική ομάδα έχει ψαχτεί ήδη για τον παίκτη (μιλώντας με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη χώρα) και είναι διατεθειμένη να τον προσεγγίσει και επίσημα. Ο ίδιος από την πλευρά του φέρεται διατεθειμένος το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του ν’ αναζητήσει μια λίγκα ανώτερη απ’ αυτή που αγωνίζεται τώρα και να πάρει ένα συμβόλαιο περίπου 700.000 ευρώ.

Εξάλλου δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα δεδομένης της εξαιρετικής φετινής του παρουσίας, μιας και μετράει 37 συμμετοχές, με 7 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις (ενώ είναι και 17 φορές συνολικά διεθνής).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments