Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια θεωρείται ως μια από τις πιο ωραίες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ νέες φήμες υπάρχουν για την καριέρα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θεωρείται ως μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση, ενώ έχει χιλιάδες ακόλουθους και στα social media όπου δεν χάνει ευκαιρία να ανανεώνει τους λογαριασμούς της. Επίσης, πρόσφατα… άναψε φωτιές με την παρουσία της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η παρουσιάστρια, βέβαια, όπως φημολογείται έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις στο σώμα της για να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Μάλιστα, οι φωτογραφίες της από το παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ήταν πρις τις πλαστικές

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ήταν πρις τις πλαστικές

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές

Να σημειώσουμε ότι αυτό το διάστημα έχουν αυξηθεί οι φήμες ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση για να παρουσιάσει νέα εκπομπή. Αυτές πλήθυναν μετά και από την εμφάνισή της στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Τσούρος, στενός συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε για την εκπομπή και το κανάλι όπου, αν όλα πάνε καλά, θα βρίσκεται η ξανθιά παρουσιάστρια από την αρχή της νέας σεζόν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποια εκπομπή αναμένεται να παρουσιάσει

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συζητάει με τον ΣΚΑΪ για το «Αγρότης μόνος ψάχνει» που θα προβληθεί από τον σταθμό, πιθανότατα στη θέση του «My Style Rocks», το οποίο ολοκλήρωσε τον κύκλο του και δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσία της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε και για το  αν είναι έγκυος. «Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα και γω την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα και γω να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Λέω, κάτι ξέρουν! Και… κάνω, κάνω αλλά δεν είμαι. Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή η εγκυμοσύνη, τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω όλο αυτό. Εννοείται πως θέλω. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν ξέρω πως βγήκε κάτι τέτοιο», είπε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της. «Είναι πολύ καινούργιο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα, το οποίο το εξωτερικεύω κιόλας αυθόρμητα». «Με τον Βασίλη ζω αυτά που άκουγα από τις φίλες μου και τα έβλεπα υπερβολικά σε μια σχέση. Τώρα μου φαίνονται φυσιολογικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments