Αθλητισμός

Λαμία – Λάρισα: 2-1

Λαμία – Λάρισα: 2-1
Λαμία - Λάρισα: Σπουδαία νίκη πήραν οι Φθιώτες απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλίας που παραμένει τελευταία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία.

Η Λαμία νίκησε 2-1 τη Λάρισα σε εξ αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική της Super League και έκανε σπουδαίο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Να σημειώσουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας έβγαλε ανακοίνωση για όσα έγιναν στο παιχνίδι με σκληρές εκφράσεις. Να θυμίσουμε, επίσης, ότι ο τιμ μάνατζερ του Άρη Θωμάς Ναζλίδης θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον ΠΑΟΚ για ανάρμοστες εκφράσεις που χρησιμοποίησε. 

Τα γκολ της Λαμίας σημείωσαν ο Ντάνιελ Αντέτζο στο 33′ και ο Μίλος Ντέλετις στο 88′, ενώ της Λάρισας πέτυχε ο Ντεβίς Επασί Εμποκά στο 45′ με αυτογκόλ.

Λαμία – Λάρισα: Η εξέλιξη του αγώνα

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά ματς η Λαμία κατάφερε στο… παρά δύο να πάρει μια τεράστια νίκη στην υπόθεση παραμονή επί της Λαμίας με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Αντέτζο στο 33’, ενώ τη νίκη χάρισε στο 88’ ο Ντέλετιτς. Οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκόλ του Επασί, όμως με αυτό το αποτέλεσμα εξακολουθούν να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά αργό ρυθμό και από τις δύο ομάδες χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες, με πολλές διακοπές. Στο 19’ έγινε η πρώτη υποψία φάσης από πλευρά φιλοξενουμένων όμως η κεφαλιά του Γκράουρ απομακρύνθηκε από τον Μπεχεράνο. Μετά το πρώτο 25λεπτο η Λαμία προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό, όμως χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές απειλές για την άμυνα της ΑΕΛ. Το σκορ άνοιξε στο 33’ μετά από στατική φάση για τους γηπεδούχους. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζανετόπουλος βρέθηκε απέναντι στο Νάγκι, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να αποκρούει, όμως ο Αντέτζο πήρε το «ριμπάουντ» και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας προσπάθησαν να αντιδράσουν, αρχικά με τον Πινακά στο 40’, όπου μετά από πάσα του Ντουρμισάι, προσπάθησε να σουτάρει όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, όμως, ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι από στημένη μπάλα. Ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι του Επασί, χτύπησε στον γκολκίπερ της Λαμίας και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 52’ ο Νάγκι θα κάνει μεγάλη επέμβαση… σώζοντας την ΑΕΛ από την κεφαλιά του Αντέτζο σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία. Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερος από το πρώτο, με την τους βυσσινοί να προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις για την εστία του Επασί κυρίως από στημένες φάσεις.

Στο 65’ ο τερματοφύλακας της Λάρισας θα κάνει και πάλι μιας σωτήρια επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Αντέτζο… κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Από το 75’ και μετά η Λάρισα θα προσπαθήσει να γίνει πιο επιθετική με χρησιμοποιώντας και δεύτερο επιθετικό και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα. Στο 80’ και πάλι οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να απειλήσουν όμως το σουτ του Μαρτίνες πέρασε πολύ άουτ.

Όμως και πάλι η Λαμία βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και πάλι από στημένη μπάλα στο 88’. Μετά από μια περίεργη φάση ο Ντέλετιτς βρέθηκε αποδέκτης της μπάλας μετά από πάσα του Αραμπούλι και από κοντά έκανε το 2-1. Από εκείνο το σημείο και μετά τα νεύρα έκαναν την εμφάνισή τους στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να πέσει κι άλλο ο ρυθμός. Στον υπόλοιπο χρόνο του αγώνα δεν συνέβη τίποτα απολύτως με τη Λαμία να παίρνει μια τεράστιας σημασίας νίκη στην υπόθεση παραμονή με την ΑΕΛ να… φλερτάρει επικίνδυνα με τη Super League 2.

Λαμία – Λάρισα: Οι συνθέσεις

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Ντέλετιτς (90+5’ Τζέιμς), Τζανδάρης, Μπεχαράνο (90+5’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (76’ Πίτι), Αραμπούλι, Καραμάνος.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Γκράουρ, Πινακάς (73’ Μουκάντζο), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γιακιμόβσκι, Ντουρμισάι (85’ Νούνιτς), Ακούνια.

Λαμία – Λάρισα: Η βαθμολογία της Super League μετά τον αγώνα

Λαμία - Λάρισα: Η βαθμολογία της Super League μετά τον αγώνα

Λαμία – Λάρισα: Η βαθμολογία της Super League μετά τον αγώνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments