Lifestyle

Survivor spoiler 9 3: Στα μαχαίρια οι Μπλε – Τι θα δούμε σήμερα

Survivor spoiler 9 3: Στα μαχαίρια οι Μπλε – Τι θα δούμε σήμερα
Survivor spoiler 9 3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Θα πέσουν “κορμιά” στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Μπλε και Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας και να μην αναγκαστούν να αποχαιρετίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Το κλίμα ωστόσο εξακολουθεί να είναι τεταμένο, με τις φήμες να κάνουν λόγο τις προηγούμενες ημέρες ακόμη και για ξύλο μεταξύ των παικτών.  Θυμίζουμε ότι χτες δόθηκε η μάχη για την πρώτη ασυλία, με τους Κόκκινους να κυριαρχούν.

Survivor spoiler 9 3: Τι θα γίνει λοιπόν σήμερα;

Ο σημερινός στίβος μάχης για την δεύτερη ασυλία θα κρίνει τα πάντα στην αποχώρηση της Τετάρτης. Αν χάσουν οι Μαχητές θα κληθούν στο συμβούλιο του νησιού να δείξουν τον Τζέιμς, με τον οποίο έχουν σοβαρά προβλήματα. Πόσο πιθανό είναι όμως να συμβεί κάτι τέτοιο; Στο trailer βλέπουμε πως κυριαρχεί το υγρό στοιχείο με την πίστα να βρίσκεται μέσα στη θάλασσα. Απαιτείται ταχύτητα, αντοχή και ευστοχία. Πάντως τα spoilers λένε πως ίσως σήμερα να έχουμε νίκη των Μπλε και οι ασυλίες να πάνε στο 1-1.

Survivor spoiler 9 3: Τι είδαμε χθες

Οι Μπλε πλέον έχει χωριστεί για τα καλά σε δύο υποομάδες, με τον Αλέξη Παππά να έχει ενσωματωθεί στην παρέα του Σάκη και της Μαριαλένας και τους Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία να μένουν μόνοι τους. Οι Μαχητές έχασαν και στο συμβούλιο κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον για αποχώρηση βγάζοντας στον τάκο τον Νίκο Μπάρτζη. Λίγο νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλλη είχε κερδίσει την ατομική ασυλία “απειλώντας ” πως σήμερα θα “πάρει την κατάσταση στα χέρια της”. Στην άλλη παραλία, αυτή των Κόκκινων, ο Γιώργος Κοψιδάς αρχίζει να δημιουργηθεί θέματα και να μένει στο περιθώριο από τους συμπαίκτες του.

Αγώνισμα στο Survivor

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments