Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Παίζει ο Μπα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Παίζει ο Μπα
Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την ενδεκάδα των Πειραιωτών με τον Ουσεϊνού Μπα να σφίγγει τα δόντια και να παίζει.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Ο Ουσεϊνού Μπα είναι στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και θα είναι δίδυμο μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος θα αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις πριν από το μεγάλο παιχνίδι για τους «16» της διοργάνωσης (22:00, CosmoteSport1 HD) στην Telegraph, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επαναλάβουν τον περσινό άθλο τους και να πάρουν την πρόκριση από τους «κανονιέρηδες».

Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει με το γνωστό του 4-3-3. Όπως, αναφέραμε και παραπάνω, ο Ουσεϊνού Μπα σφίγγει τα δόντια και ξεκινάει μαζί με τον Σωκράτη στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα δεξιά και αριστερά της άμυνας αντίστοιχα. Στον άξονα θα παίξουν οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης, ο Βαλμπουενά θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ και ο Μπρούμα ως αριστερό. Ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Σα, Λαλά, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί

Οι αναπληρωματικοί: Καραργύρης, Τζολάκης, Φορτούνης, Χασάν, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντρέγκερ, Χολέμπας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Παίζει ο Μπα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Παίζει ο Μπα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Αυτά θα είναι τα χρώματα του Ολυμπιακού στο αποψινό ματς

Η Άρσεναλ από τη δική της μεριά ξεκινάει: Λένο, Μπεγερίν, Νταβίντ Λουίζ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Τόμας Πάρτεϊ, Τζάκα, Σακά, Όντεγκααρντ, Γουίλιαν και Ομπαμεγιάνγκ. Μια πολύ δυνατή ενδεκάδα για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Στον λογαριασμό της στο Twitter, η Άρσεναλ πριν το ματς ανέβασε ένα βίντεο από το «Καραϊσκάκη» που της είναι πολύ γνωστό, τόσο από τα πολλά ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και επειδή εκεί αγωνίστηκε στον προηγούμενο γύρο με την Μπενφίκα, την οποία απέκλεισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments