Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Telegraph

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Telegraph
Ολυμπιακός - Άρσεναλ LIVE: Η ομάδα του Πέδρο Μαρίνς αντιμετωπίζει απόψε τους Λονδρέζους και θέλει να προκριθεί ξανά, όπως έκανε και πέρσι.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Δυόμισι περίπου ώρες έμειναν για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά με τους «κανονιέρηδες» για τη φάση των «16» του Europa League. Ο Ολυμπιακός, με οδηγό την περσινή πρόκριση, είναι αισιοόδοξος, ενώ σίγουρα δεν φοβάται τη μεγάλη αντίπαλό του, όπως φάνηκε και στις χθεσινές δηλώσεις των Πέδρο Μαρτίνς και Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η μάχη των δύο αντιπάλων έχει ξεκινήσει από τα social media, καθώς πληθαίνουν οι αναφορές στον αποψινό αγώνα που θυμίζουμε ότι θα ξεκινήσει στις 22:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1 HD.

Ο Ολυμπιακός με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του αναφέρει: «Η ώρα για την πρώτη «μάχη» στους «16» του UEL, έφτασε! ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!».

Η Άρσεναλ από τη δική της μεριά έχει ανεβάσει ένα πολύ ωραίο γκολ του Κίραν Τίρνεϊ απέναντι στην Μπενφίκα από την προηγούμενη φάση του Europa League και αναφέρει ότι είναι ώρα για ένα ακόμα.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVE: Οι δηλώσεις Μαρτίνς στην Telegraph

Πριν από το ματς, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην αγγλική Telegraph. Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»:

Για τον Κάρλος Κεϊρόζ, με τον οποίο συνεργάστηκε κατά το παρελθόν: «Άλλαξε τη μεθοδολογία στην Πορτογαλία. Ο τρόπος προπονητικής, μετά τον Κεϊρόζ, ήταν διαφορετικός. Εξελιχθήκαμε πολύ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και το μελετώ διαρκώς και μπορώ να καταλάβω πως μετά τον Κάρλος Κεϊρόζ έγινε ένα μεγάλο βήμα».

Για το περσινό δεύτερο ματς με την Άρσεναλ: «Ήταν το τέλειο -τακτικά- παιχνίδι και για 120 λεπτά, όλοι πιστεύαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ».

Ολυμπιακός - Άρσεναλ LIVΕ: Τι δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός – Άρσεναλ LIVΕ: Τι δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»

Για το πώς την απέκλεισε ο Ολυμπιακός: «Κάθε ομάδα έχει δυνατά και αδύναμα σημεία. Προσπαθώ να δουλεύω πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου. Όλη η προετοιμασία στηρίζεται σε αυτή την στρατηγική. Ξέραμε πως εκείνη την περίοδο η Άρσεναλ δεν ήταν πολύ δυνατή και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Μερικές φορές, ό,τι κάνεις στις προπονήσεις, βγαίνει και στους αγώνες. Άλλες φορές, δεν συμβαίνει τίποτα».

Για τις αλλαγές που έκανε στον Ολυμπιακό: «(σ.σ. Αλλάξαμε) Τα πάντα. Τα πάντα ήταν αρνητικά όταν ήρθα, αλλά ανοικοδομήσαμε την ομάδα. Μόλις τέσσερις παίκτες έχουν παραμείνει στην ομάδα και αποκτήσαμε 21 νέους παίκτες. Τα πάντα ήταν καινούργια. Οι παίκτες πίστεψαν σε ό,τι κάναμε εκείνη την στιγμή. Ότι ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον και πολύ ξεχωριστό».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είναι όλη την ώρα στο πλευρό μας, ξέρω πως είναι το αφεντικό. Είναι πολύ παθιασμένος με τον σύλλογο. Είναι ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ, αλλά σχεδόν πάντα είναι μαζί μας και μας στηρίζει, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Η πρώτη συνάντησή μας αφορούσε την ηγεσία και τον τρόπο που θα ανοικοδομήσουμε τα πάντα. Φυσικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει χρόνος και ομάδες σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να κερδίζουν. Αλλά με κατάλαβε».

Για το αγγλικό ποδόσφαιρο: «Είναι το πνεύμα του ποδοσφαίρου. Είναι κάτι που θα ήθελα στο μέλλον. Το πραγματικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην Αγγλία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments