Ελλάδα

Θεόφιλος Βανδώρος: Λύγισε ο πατέρας του για τον θάνατό του

Θεόφιλος Βανδώρος: Λύγισε ο πατέρας του για τον θάνατό του
Θεόφιλος Βανδώρος: «Αρρώστησε από τον άθλιο τον καρκίνο», είπε ο κ. Νίκος.

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του Θεόφιλου Βανδώρου από τον ξαφνικό θάνατό του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο ηθοποιός, που αγαπήσαμε από την συμμετοχή του στο «Τμήμα Ηθών», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσω facebook από τις αναρτήσεις των συναδέλφων του. Την ίδια ώρα, ένας ακόμη ηθοποιός έφευγε από τη ζωή, ο Κωστής Μαλκότσης

Θεόφιλος Βανδώρος: Πόνεσα πάρα πολύ που τον έχασα

Ο πατέρας του ηθοποιού, Νίκος Βανδώρος, που είναι 96 ετών, μίλησε για τον θάνατο του γιού του στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ξεσπώντας σε λυγμούς αποκάλυψε πως ο Θεόφιλος έδωσε μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. «Αρρώστησε από τον άθλιο τον καρκίνο που πλήττει τόσο κόσμο. Δεν βλεπόμασταν τον τελευταίο καιρό πολύ, αλλά τώρα τελευταία εκδηλώθηκε. Ήταν ακαριαίο. Πόνεσα πάρα πολύ που τον έχασα. Πάρα πολύ. Ήταν ένας έξοχος άνθρωπος ένας πάρα πολύ καλός γιος, αυτό ήταν» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Θεόφιλος Βανδώρος: Συλλυπητήρια από τους συνεργάτες και φίλους του

Για την απώλεια του Θεόφιλου Βανδώρου έκανε ανάρτηση η Καίτη Φίνου, η οποία συνεργάστηκε μαζί του σε αρκετές παραστάσεις. «Πρώτη συνεργασία μας το 2009 «Ωχ τα νεφρά μου». Και μετά στην τελευταία παράσταση που συμμετείχες «δεν είναι αυτό που νομίζεις». Ταπεινός, αξιοπρεπής,με παιδεία από το σπίτι του,μορφωμένος,ταλαντούχος… Καλό ταξίδι Θεόφιλε Βανδώρε…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θεόφιλος Βανδώρος

Πέθανε ο Θεόφιλος Βανδώρος

Τη θλίψη του για την απώλεια του ηθοποιού εξέφρασε και το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Σπυριδούλα» Βασίλης Σπυρόπουλος. «Έφυγε σήμερα απ’ τη ζωή ο αδελφικός φίλος και σύντροφος Θεόφιλος Βανδώρος. RIP Θεόφιλε» έγραψε με τη σειρά του.

Θεόφιλος Βανδώρος

Πέθανε ο Θεόφιλος Βανδώρος

Επίσης και o πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, έγραψε χαρακτηριστικά για τους δύο ηθοποιούς: «Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί. Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαίος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις. Μεγάλη θλίψη».

Μαλκότσης και Βανδώρος

Μαλκότσης και Βανδώρος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments