Αθλητισμός

Γιώργος Μπαρτζώκας: Ποιον θέλει για τον Ολυμπιακό

Γιώργος Μπαρτζώκας: Ποιον θέλει για τον Ολυμπιακό
Γιώργος Μπαρτζώκας: Η περίπτωση του Λιθουανού Μάριους Γκριγκόνις φαίνεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει αυτήν την περίοδο πολλά ονόματα για τον Ολυμπιακό. Μία από αυτές είναι και η περίπτωση του Δημήτρη Αγραβάνη η οποία είχε έρθει στο προσκήνιο πριν από λίγο καιρό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε και για τη σημασία που έχει για την ομάδα η απουσία από την Α1, φαίνεται πως στα πολλά ονόματα τα οποία περνούν καθημερινά από επιλογές του, ιδιαίτερο ενδιαφέρον του έχει προκαλέσει και η περίπτωση του του Λιθουανού Μάριους Γκριγκόνις.

Γιώργος Μπαρτζώκας

O Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Λιθουανός, ξεκίνησε από την ακαδημία του Άρβιντας Σαμπόνις, και είναι στην πλέον παραγωγική ηλικία των 27 ετών. Μπορεί να μην έχει διαγράψει μεγάλη καριέρα εκτός συνόρων, όμως φέτος μοιάζει να είναι πιο έτοιμος από ποτέ. Με όπλο το transition παιχνίδι και τα πολύ καλά του τελειώματα, φέτος έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα στο μακρινό σουτ, όπως και στην άμυνα. Στα καλά του στοιχεία τα δυνατά άλματα, η δράση του στο επιθετικό ριμπάουντ, τα τρεξίματά του. Στα «συν» του είναι το γεγονός ότι γνωρίζει την Ευρωλίγκα, ως εκ τούτου δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, δεν έχει ανάγκη από διάστημα προσαρμογής.

Να σημειωθεί εδώ πως σύμφωνα με overfm ότι δεν υπάρχει συμφωνία και πως ο εν λόγω παίκτης δεν προβάρει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Γκριγκόνις είναι όμως ο παίκτης που έχει συγκινήσει περισσότερο από κάθε άλλον ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η σπουδαία νίκη επί της Ζενίτ

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 75-61 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 29η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τρομερή ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη. Να θυμίσουμε ότι και ο Παναθηναϊκός του Οντέντ Κάτας, που δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, σημείωσε νίκη χθες απέναντι στη Μακάμπι και έτσι οι ελληνικές ομάδες έκαναν το 2 στα 2 σε αυτή την αγωνιστική.

Γιώργος Μπαρτζώκας

O Μάριους Γκριγκόνις

Οι Πειραιώτες «ξύπνησαν» στο δεύτερο μέρος όπου είχαν επι μέρους σκορ 42-20, ενώ στην τέταρτη περίοδο επικράτησαν με 18-5. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη 12η θέση της κατάταξης της διοργάνωσης με ρεκόρ 13-16. Η Ζενίτ έπεσε στο 16-12 και είναι στην 8η θέση. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε 16 πόντους, ενώ 13 πρόσθεσε ο Σάσα Βεζένκοφ. Πρώτος σκόρερ από τη Ζενίτ ήταν ο Κέβιν Πάνγκος με 20 πόντους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments