Αθλητισμός

Σα Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς το σκέφτεται

Σα Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς το σκέφτεται
Σα Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού σκέφτεται αν θα χρησιμοποιήσει τον τερματοφύλακα του στα επόμενα ματς της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ζοσέ Σα και ο Ολυμπιακός δεν περνούν την καλύτερη φάση στη σχέση τους. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν είχε καλή απόδοση στο ματς με την Άρσεναλ με αποτέλεσμα φίλοι των Πειραιωτών να γκρινιάζουν για την απόδοσή του και να στέλνουν μηνύματα ακόμα και στη σύζυγό του στα sociam media.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δέχεται με ευκολία γκολ σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, τα οποία έχουν κοστίσει στην ομάδα του Πειραιά.  Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Sport FM, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί προβληματισμός για την απόδοση του διεθνούς τερματοφύλακα. Ήδη, συζητιέται αν πρέπει η ομάδα να πορευτεί με τον Σα ή με έναν εκ των Όγκμουντουρ Κρίστινσον ή Κωνσταντίνο Τζολάκη στα υπόλοιπα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σα Ολυμπιακός: Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Μαρτίνς

Η τελική απόφαση ανήκει στον Πέδρο Μαρτίνς. Αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον συμπατριώτη του γκολκίπερ για το αυριανό ματς με την ΑΕΛ, τότε θα είναι ένα «μήνυμα» ότι τον στηρίζει εν όψει και της ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τους «16» του Europa League.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και φήμες ενδεχόμενης πώλησης του Ζοσέ Σα το καλοκαίρι, κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει πέρσι, αν δεν είχε τραυματιστεί ο παίκτης. Άλλωστε, το ενδιαφέρον της Μονακό, ήταν κάτι παραπάνω από υπαρκτό.

Σα Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς το σκέφτεται

Σα Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς το σκέφτεται

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι ο Μαρτίνς δεν έχει ξεγράψει την υπόθεση Europa League. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, άλλωστε, το δήλωσε και μετά το ματς με τους «κανονιέρηδες». «Ελπίζαμε πως θα ξεκινήσει ο Μπα, το προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπόρεσε να παίξει. Βάλαμε τον Εμβιλά στόπερ, άλλαξαν οι ισορροπίες στην ομάδα σε σχέση με τον σχεδιασμό που είχαμε κάνει. Μπήκε κάπως χωρίς αυτοπεποίθηση η ομάδα, κάπως φοβισμένη στα πρώτα 25 λεπτά.

Στη συνέχεια ανεβήκαμε και είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, όχι τις περισσότερες αλλά τις καλύτερες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή εικόνα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Αντί να το βάλουμε εμείς, το έβαλε ο αντίπαλος. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είχε δηλώσει.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο διαιτητής πιστεύω πως επηρεάστηκε από τις αντιδράσεις των ανθρώπων της Άρσεναλ και στη φάση του δεύτερου γκολ της και σε πολλές φάσεις που ήταν στη μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της και άλλαξε την ισορροπία του αγώνα. Θα έπρεπε να αναλύσει περισσότερο τη φάση του γκολ πριν πάρει την απόφαση.

Για μας δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα πάμε να κερδίσουμε στην ρεβάνς και να κάνουμε το καλύτερο μπορούμε. Στο μυαλό μας δεν έχει τελειώσει τίποτα όσες ελπίδες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments