Αθλητισμός

Σα Ολυμπιακός: Τον υπερασπίστηκε η συζυγός του

Σα Ολυμπιακός: Τον υπερασπίστηκε η συζυγός του
Σα Ολυμπιακός: Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά δεν έκανε την εμφάνιση που θα μπορούσε με την Άρσεναλ, με τη σύζυγό του να τον υπερασπίζεται.

Ο Ολυμπιακός είδε τον Ζοσέ Σα να μην είναι στα καλύτερά του στο παιχνίδι με την Άρσεναλ όπου η ομάδα του Πειραιά έχασε με 3-1 στο «Καραϊσκάκης». Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα άφησε στάσιμη την Ελλάδα στον πίνακα βαθμολογίας της UEFA, κάτι που θα επηρεάσει μελλοντικά τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ έφερε γκρίνια για την επίδοση του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Έστω, κι αν ο Σα έχει αποδειχθεί πολλές φορές «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια και έχει χαρίσει στην ομάδα του Μαρτίνς βαθμούς και θετικά αποτελέσματα.

Αυτή που βγήκε μπροστά για να τον υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ήταν η σύζυγός του Ρακέλ Ζάκομπ. Η Πορτογαλίδα ηθοποιός και μοντέλο, μάλιστα, εξήγησε γιατί ο Σα δεν είχε τη συνηθισμένη του απόδοση. Η Ρακέλ αποκάλυψε ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε χάσει τη γιαγιά του με αποτέλεσμα να είναι επηρεασμένος την ώρα του αγώνα.

Η Ρακέλ Ζάκομπ έγραψε: «Δεν είμαι το άτομο που θα σωπάσει και σχετικά με τα μηνύματα που έχω δεχθεί το τελευταίο 24ωρο πρώτον: είμαι η γυναίκα ενός παίκτη και όχι ένας ποδοσφαιριστής.

Ακόμα και έτσι δεν έχετε το δικαίωμα να μην με σέβεστε. Δεύτερον όποιος είναι οπαδός ή φίλαθλος του Ολυμπιακού να έχει πιο καλή μνήμη για τη φανταστική προσφορά του άνδρα μου τις τελευταίες 2 σεζόν και θα πρέπει προτού τον κριτικάρετε να δείτε την ποιότητά του. Κακές στιγμές όλοι έχουν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τρίτον: για όσους λένε πως έχασε το πάθος του και δεν θέλει να είναι εδώ άλλο την ίδια ημέρα του αγώνα ήταν η κηδεία της γιαγιάς του και δεν μπορούσε να στηρίξει την οικογένειά του και να είναι εκεί να πει ‘αντίο’. Εάν αυτό δεν είναι αγάπη πάνω απ’ όλα για την ομάδα και υπευθυνότητα για τη δουλειά του δεν ξέρω το τι άλλο είναι. Θα υπερασπίζομαι και θα στηρίζω την ομάδα (τον Ολυμπιακό) στα καλά αλλα΄περισσότερο στις κακές στιγμές. Θα στηρίζω και θα ανυψώνω ηθικά τον άντρα μου πάντα και σε όλες τις στιγμές και θα το κάνω είτε έχω στήριξη από εσάς και είτε όχι. Εάν όμως είστε φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει και εσείς να έχετε την ίδια αποστολή».

Σα Ολυμπιακός: Η ανάρτηση της συζύγου του

Σα Ολυμπιακός: Η ανάρτηση της συζύγου του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments