Διεθνή

Ρούντι Τζουλιάνι: Υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο

Ρούντι Τζουλιάνι: Υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο
Ρούντι Τζουλιάνι: Υποψήφιος στα σατιρικά βραβεία «Χρυσά Βατόμουρα» ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρούντι Τζουλιάνι, έλαβε δύο υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα (Razzies), τα σατιρικά βραβεία των χειρότερων ταινιών της χρονιάς, πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ. Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ δεν γνώριζε ότι θα συμμετείχε στην ταινία “Borat 2”, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να λάβει τις εν λόγω υποψηφιότητες.

Στη συνέχεια των περιπετειών του δημοσιογράφου από το Καζακστάν, τον οποίο ενσαρκώνει ο Σάσα Μπάρον Κoέν, ο Ρούντι Τζουλιάνι δίνει συνέντευξη, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, στη νεαρή και πολυμήχανη κόρη του Μπόρατ, που υποτίθεται είναι ανήλικη και την οποία υποδύεται η Βουλγάρα ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα.

Ρούντι Τζουλιάνι

O Ρούντι Τζουλιάνι

Ρούντι Τζουλιάνι: Η επίμαχη σκηνή

Σωρεία αντιδράσεων είχε ξεσπάσει στις ΗΠΑ λόγω των σκηνών από τη νέα ταινία με τον Μπόρατ, στις οποίες φαίνεται ένας εκ των εμπίστων του Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρούντι Τζουλιάνι, να βάζει το χέρι του στο παντελόνι και να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα ενώ είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι και από πάνω του βρίσκεται μια ηθοποιός, που υποδύεται την κόρη του Μπόρατ και επαγγέλλεται τη δημοσιογράφο.

Τα καρέ ακολουθούν μια συνέντευξη για έναν ανύπαρκτο τηλεοπτικό σταθμό, μετά την οποία ο Ρούντι Τζουλιάνι και η ηθοποιός-κόρη του Μπόρατ πηγαίνουν για ένα ποτό σε σουίτα ξενοδοχείου που είναι «παγιδευμένη» με κάμερες. Αφού η «δημοσιογράφος» βγάζει το μικρόφωνο από τον Τζουλιάνι, ο 76χρονος πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης φαίνεται να ξαπλώνει στο κρεβάτι και να βάζει το χέρι του στο παντελόνι του. Στο σημείο εκείνο της ταινίας στο δωμάτιο εισβάλλει ο Μπόρατ, τον οποίο υποδύεται ο Σάσα Μπάρον Κοέν, και αρχίζει να φωνάζει: «Είναι μόλις 15 ετών. Είναι πολύ μεγάλη για σένα».

Ρούντι Τζουλιάνι

Ρούντι Τζουλιάνι: Τι είχε δηλώσει

Από την πλευρά του ο Τζουλιάνι, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε: «Φορούσα πάντα τα ρούχα μου. Ξάπλωσα για να φτιάξω το πουκάμισό μου και σε αυτό το σημείο κατέγραψαν το καρέ που μου φαίνεται πειραγμένο». «Τακτοποιώ το πουκάμισό μου, σας διαβεβαιώνω ότι μόνο αυτό έκανα» συμπλήρωσε. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 76χρονος πολιτικός προχώρησε σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter στις οποίες υποστηρίζει: «Το βίντεο είναι τελείως κατασκευασμένο. Σε κανένα σημείο πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη συνέντευξη δεν ήμουν απρεπής. Και αν ο Σάσα Μπάρον Κόεν υποστηρίξει κάτι άλλο, είναι ένας ψεύτης». Ο Τζουλιάνι, μάλιστα, συνδέει τα καρέ με την «προσπάθεια να θολώσουν οι αποκαλύψεις της εγκληματικής δράσης του Τζο Μπάιντεν και της οικογένειάς του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments