Video

Τριαντάφυλλος: Νέος τσακωμός με τον Ασημακόπουλο

Τριαντάφυλλος: Νέος τσακωμός με τον Ασημακόπουλο
Τριαντάφυλλος: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πριν από μερικές ημέρες, ανέφερε πως «ο Τριαντάφυλλος έδωσε χρηματικό ποσό σε εκείνον και τον Κόρο».

Ο Τριαντάφυλλος συνεχίζει να είναι ένας από τους παίκτες που απασχολεί τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους τηλεθεατές, μετά τις αποκαλύψεις ότι πρότεινε να δώσει χρήματα σε συμπαίκτες του για να παραμείνει στο Survivor.

Τριαντάφυλλος: Γιατί δήλωσε συμμετοχή στο Survivor;

Το βιογραφικό του αναφέρει ότι ο Τριαντάφυλλος είναι 43 ετών ακι γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Στο Survivor δήλωσε συμμετοχή γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πίστευε ότι δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο.

Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος: Τι συνέβη με τους συμπαίκτες του;

Αποκαλυπτικός ήταν ο συμπαίκτης του, Γιώργος Ασημακόπουλος στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Τετάρτη 10 Μαρτίου, αφού υποστήριξε πως ο Τριαντάφυλλος πρότεινε σε εκείνον και τον Κόρο να τους δώσει 2.000 ευρώ για να κρατηθεί στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας με τους συμπαίκτες του ανέφερε πως «ο Τριαντάφυλλος σε εμένα μου είχε πει, εμένα και στον Κόρο, να μας δώσει χρηματικό ποσό… Χρηματικό ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ! Χρηματικό ποσό για να είμαστε μαζί του και να κρατηθεί στο παιχνίδι. Του είπα πως δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου. Με έχει πιάσει πολλές φορές στο παρελθόν να μου δώσει χρηματικό ποσό έξω από το παιχνίδι για να τον κρατήσουμε παραπάνω».

Τριαντάφυλλος: Γιατί τσακώθηκε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο;

Και όπως είναι αναμενόμενο, το αρνητικό κλίμα κι η περιθωριοποίηση του Τριαντάφυλλου στην Κόκκινη ομάδα του Survivor καλά κρατεί. Μάλιστα, τη στιγμή που ανακοίνωσε στους παίκτες ότι μάλλον δεν θα αγωνιστεί επειδή πονάει στο πόδι και θέλει να δει τον γιατρό, ξέσπασε έντονος καυγάς ανάμεσα στον ίδιο και στον Γιώργο Ασημακόπουλο λόγω των ειρωνειών του δεύτερου.

Ο Τριαντάφυλλος του έβαλε τις φωνές: «Πονάω και δεν το σέβεσαι, τι πρόβλημα έχεις τώρα; Αν μου πει ο γιατρός, θα παίξω». Από την άλλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος του είπε ότι βρίσκεται στο Survivor κι όλοι δεν είναι καλά αλλά το παλεύουν. «Ξαφνικά έχει χτυπημένο πόδι ο Τριαντάφυλλος. Όλοι πεινούν κι αυτός κάνει διακοπές. Αν είναι έτσι ξέρει που πρέπει να πάει. Μην κάνει τον πεινασμένο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments