Αθλητισμός

Λούκας Σάσα: Πέφτουν οι υπογραφές με τον Άρη

Λούκας Σάσα: Πέφτουν οι υπογραφές με τον Άρη
Λούκας Σάσα: Ο Βραζιλιάνος που μετρά 75 συμμετοχές και 7 γκολ με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αντίστροφα μετρά ο Λούκας Σάσα για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς αφήνουν πίσω τους το ματς με τον Ολυμπιακό και επικεντρώνονται στη διαμόρφωση του ρόστερ ενόψει και της νέας σεζόν. Ένας από τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν είναι και ο Βραζιλιάνος μέσος.

Λούκας Σάσα: Θέμα χρόνου η υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον Άρη

Ο Σάσα και οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει προφορικά από την προηγούμενη εβδομάδα για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα σημειωθεί εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση, όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πέσουν και σήμερα οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης την τελευταία διετία με τη φανέλα του Άρη μετράει 75 συμμετοχές, 7 γκολ, 1 ασίστ και έχει αντικρίσει 12 κίτρινες κάρτες εκ των οποίων μία φορά αποβλήθηκε και έχει άλλη μία αποβολή στην παρουσία του με τα «κίτρινα». Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, ωστόσο δεν προχώρησε κάτι.

Λούκας Σάσα

Λούκας Σάσα

Λούκας Σάσα: Το who is who του

Ο Σάσα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς, κερδίζοντας το κύπελλο νέων του Σάο Πάολο το 2009. Την ίδια χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο με την Γκρέμιο Μπαρουέρι, με την οποία πραγματοποίησε 29 συμμετοχές, πριν η ομάδα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία. Στις αρχές του 2011, μεταγράφηκε στην ιταλική Καταντζάρο και την επόμενη χρονιά στην βραζιλιάνικη Σάο Ζοζέ για την δεύτερη κατηγορία Βραζιλίας.

Το καλοκαίρι του 2012, πήρε ελεύθερη μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την οποία αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην σλοβενική Μιούρα, ενώ σκόραρε για πρώτη φορά στον αγώνα ενάντια στην Σλάβια Σόφιας τον Οκτώβριο του 2012. Στις 4 Ιουλίου 2013, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Χάποελ Τελ Αβίβ. Το 2015 επέστρεψε στην Βουλγαρία για λογαριασμό της Λουντογκόρετς, στην οποία παρέμεινε ως το 2019, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα.

Στις 10 Ιουλίου 2019, υπέγραψε στον Άρη διετές συμβόλαιο. Αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ τις σεζόν 2019-20 και 2020-21, ενώ έφθασε ως την ημιτελική φάση στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας το 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments