Lifestyle

Σάκης Κατσούλης: Τραυματίστηκε στην παραλία

Σάκης Κατσούλης: Τραυματίστηκε στην παραλία
Σάκης Κατσούλης: Πάτησε μια πέτρα με αποτέλεσμα να κόψει το πόδι του και να χρειαστεί να μεταφερθεί στον γιατρό. Τι δήλωσε ο ίδιος.

Ένα ατύχημα είχε ο Σάκης Κατσούλης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο παίκτης των Μπλε χτύπησε στην παραλία και επέστρεψε τραυματίας στην καλύβα του. Τι συνέβη;

Ο επιχειρηματίας και αθλητής θέλησε να περάσει την ώρα του στη θάλασσα και να αθληθεί, μετά το πλούσιο πρωινό που απόλαυσε με την ομάδα του, κερδίζοντας στο αγώνισμα επάθλου, ωστόσο η προπόνηση συνοδεύτηκε από ένα απρόοπτο. Ο Σάκης ξεκίνησε να τρέχει στην παραλία, όμως δεν είδε μια αιχμηρή πέτρα και την πάτησε, με αποτέλεσμα να κόψει το πόδι του και να χρειαστεί να μεταφερθεί στον γιατρό. Όπως είπε ο ίδιος, το σκίσιμο δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά είναι βαθύ και ενδεχομένως να χρειαστεί ράμματα.

Σάκης Κατσούλης: Όσα είπε ο ίδιος για τον τραυματισμό του

Σάκης Κατσούλης: Ποιος είναι ο παίκτης του Survivor

O Σάκης είναι 30 ετών. Γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών.

Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Έτσι, μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσικοθεραπεία. Σήμερα, ο Σάκης Κατσούλης είναι επιχειρηματίας, έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες.

Σάκης Κατσούλης

Σάκης Κατσούλης

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες η αδελφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα Κατσούλη, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη, “60 Seconds on Call” στον Sfera 102,2. Όπως είπε: «Ο Σάκης ήθελε πάρα πολύ να πάει στο Survivor. Το σκεφτόταν πολύ καιρό γιατί του αρέσουν τα αγωνίσματα κλπ. Κυρίως αυτό του άρεσε και ήθελε να δει τα όρια τα δικά του, που φτάνει, σε σχέση με τον εγκλεισμό, με τις συνθήκες εκεί. Δεν θα είχε τόσο θέμα με τον κόσμο, με τα παιδιά που είναι εκεί γιατί ο Σάκης μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα. Πάντα συναναστρεφόταν με άγνωστο κόσμο σε περιορισμένο χώρο, όπως είναι ο χώρος των αποδυτηρίων, δεν θεωρούσε ότι θα είχε πρόβλημα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments