Video

Τζένη Βάνου: Αποθεώθηκε η Τάνια Μπρεάζου

Τζένη Βάνου: Αποθεώθηκε η Τάνια Μπρεάζου
Τζένη Βάνου: Τόσο η φωνή όσο και η εμφάνιση της τραγουδίστριας Τάνιας Μπρεάζου ανατρίχιασαν το τηλεοπτικό κοινό και ψηφίστηκε ως η κορυφαία της βραδιάς.

Η Τάνια Μπρεάζου, η οποία είχε «μεταμορφωθεί» σε Miley Cyrus σε προηγούμενο live, εμφανίστηκε ως Τζένη Βάνου, Ελληνίδα τραγουδίστρια που διακρίθηκε με τη χαρακτηριστική φωνή της για αρκετές δεκαετίες στο ελαφρό και λαϊκό τραγούδι, στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1 και καθήλωσε με τη συγκλονιστική της ερμηνεία. Τόσο η φωνή όσο και η εμφάνιση της τραγουδίστριας ανατρίχιασαν το τηλεοπτικό κοινό και ψηφίστηκε ως η κορυφαία της βραδιάς.

Η Τάνια Μπρεάζου έδωσε λοιπόν, μία ακόμη εκπληκτική ερμηνεία. Αυτή τη φορά ως Τζένη Βάνου. Και ήταν η νικήτρια της βραδιάς στο YFSF, με το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Κυριακής (21 Μαρτίου) να ζει άλλη μία λαμπερή βραδιά μεταμφιέσεων και μουσικών φλασμπάκ. Όλοι οι παίκτες χάρισαν και πάλι ξεχωριστές εμφανίσεις που αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή. Νικήτρια της βραδιάς όμως, αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου, η οποία αποθεώθηκε από τους κριτές ερμηνεύοντας μία επιτυχία της Τζένης Βάνου. Τζένη Βάνου

Στο σόου του Your Face Sounds Familiar, η Τάνια Μπρεάζου τραγούδησε το «Έρωτά μου Ανεπανάληπτε», ενώ στον τελικό της προηγούμενης σεζόν με νικητή τον Νικόλα Ραπτάκη είχε ερμηνεύσει το τραγούδι «Σκλάβα» πάλι από την σπουδαία ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου. Το βράδυ της Κυριακής η συγκίνηση ήταν διάχυτη και ο Τάκης Ζαχαράτος σηκώθηκε όρθιος να τη χειροκροτήσει, ενώ και η ίδια η τραγουδίστρια κρατούσε μετά βίας τα δάκρυά της.

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

«Το Your Face Sounds Familiar θα δώσει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά.  Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, ήρθε με εκρηκτική διάθεση!

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επέστρεψαν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα. Το Your Face Sounds Familiar All Star έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments