Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [22/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [22/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Το ερωτοσκόπιο της σημερινής ημέρας είναι πολύ ενδιαφέρον για όλα τα ζώδια και παρότι η καθημερινότητά μας κατακλύζεται από πολλές πληροφορίες για τον κορωνοϊό, υπάρχουν και οι ειδικοί που ασχολούνται με τους πλανήτες:

Κριός

Σήμερα είστε πρόθυμοι να πάρετε κάποιο ρίσκο στην ερωτική σας ζωή και ανοιχτοί σε μια μικρή παθιασμένη περιπέτεια. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει τα πάνω – κάτω και είστε διατεθειμένοι να πείτε ναι σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση, στην οποία δεν υποκύπτατε μέχρι τώρα από φόβο μήπως πληγωθείτε.

Ταύρος 

Ο/Η σύντροφος σας θα σας πάει ένα μικρό «ταξίδι» σήμερα. Μπορεί να πάτε σε ένα μέρος, το οποίο δεν έχετε επισκεφθεί ξανά αλλά θα θελήσετε σίγουρα να ξαναπάτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιο συναρπαστικό άτομο σε ένα διαδικτυακό γκρουπ ή ομάδα, με άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντα σας.

Δίδυμοι

Συνήθως απολαμβάνετε το συναίσθημα εγγύτητας και εξοικείωσης με φίλους και συνεργάτες, αλλά σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να απομονωθείτε από όλους και να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε την προοπτική και τη στάση σας σε μερικά πράγματα.

Καρκίνος

Μπορεί να μην σας ενδιαφέρει ποιες είναι οι πιθανότητες, πόσο μεγάλο είναι το ρίσκο ή τι θα μπορούσατε να χάσετε. Σήμερα σας ενδιαφέρει μόνο το κυνήγι. Είστε πρόθυμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να προσεγγίσετε το άτομο των ονείρων σας, ακόμη και αν χρειαστεί να πείτε ή να κάνετε κάτι εξωφρενικό.

Λέων 

Εάν είστε αδέσμευτοι και ψάχνετε τον έρωτα, ίσως θα σας ωφελούσε να πάτε κάπου με μια ξένη ή εξωτική αίσθηση, ακόμα κι αν είναι μόνο εντός δύο χιλιομέτρων από το σπίτι σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι εάν ανοιχτείτε σε έναν άλλο πολιτισμό ή αλλάξετε κάποιες από τις απόψεις σας, θα βρείτε ευκολότερα αυτό που ψάχνετε.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάνει την μέρα σας ιδιαίτερα δραστήρια. Δεν θα μπορείτε να βρείτε ησυχία πουθενά. Υπάρχει μια αίσθηση διασκέδασης και γέλιου στην ατμόσφαιρα. Μπορεί να θέλετε να κάνετε μια μικρή συγκέντρωση με λίγους και καλούς φίλους στο σπίτι σας. Κάντε το, τηρώντας όμως όλα τα μέτρα ασφαλείας. Έχετε ανάγκη από δραστηριότητες που σας βοηθούν να αποβάλλετε το άγχος σας.

Ζυγός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να συναντήσετε κάποιο διασκεδαστικό και ξεχωριστό άτομο σε ένα απροσδόκητο μέρος. Ή μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, όπως γιόγκα ή διαλογισμό. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα βγείτε κερδισμένοι.

Σκορπιός

Σήμερα θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας χαμογελώντας. Είτε είστε ήδη σε μόνιμη σχέση είτε όχι, το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον μικρόκοσμό σας ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορεί να συναντήσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο, αλλά αυτό που θα σας προσελκύσει αρχικά είναι η φοβερή αίσθηση του χιούμορ του.

Τοξότης 

Σήμερα δεν έχετε άλλη επιλογή από το να σταματήσετε την δουλειά και να χαλαρώσετε. Η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις. Πριν τελειώσει η μέρα, θα έχετε πέσει κάτω από τα γέλια και όχι επειδή βρίσκετε τόσο αστεία την δική σας παρέα. Κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο θα ανακαλύψει τι σας φτιάχνει την διάθεση και δεν θα σταματήσει να αστειεύεται για αυτό.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει αποκαλύψεις. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βγείτε έξω και να περάσετε όμορφα. Ο έρωτας μπορεί να σας πιάσει εξ απήνης, καθώς ενδεχομένως να συναντήσετε κάποιον που μοιράζεται την ίδια αίσθηση του χιούμορ με εσάς: πνευματώδης και κάπως αλλόκοτη. Θα έχετε πολλά να συζητήσετε.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει κάθε ευκαιρία να κάνετε τους φίλους και τους αγαπημένους σας να αισθανθούν όμορφα. Αν έχετε προγραμματίσει μια έξοδο ή μια συγκέντρωση στο σπίτι σας, να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα. Και αν ψάχνετε για σχέση, μπορείτε να σπάσετε τον πάγο με ένα αστείο. Αυτό θα σας χαλαρώσει και θα διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ σας.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει πολλές καλές ιδέες σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή κάποια ανακαίνιση στο σπίτι σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για νοσταλγία και για συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments