Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Μίλησε με τον Τάσο Χαλκιά – Τι συνέβη

Πέτρος Φιλιππίδης: Μίλησε με τον Τάσο Χαλκιά – Τι συνέβη
Πέτρος Φιλιππίδης: Μαζί με τον Τάσο Χαλκιά έχουν υπάρξει συμπρωταγωνιστές. Όπως αποκάλυψε ο δεύτερος, έχουν μιλήσει μετά τις καταγγελίες για τον πρώτο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, για αρνητικούς λόγους, αφού έχει δεχθεί μια σειρά καταγγελίες για απόπειρα βιασμού, σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό εκφοβισμό. Σοκ έχει προκαλέσει η κατάθεση ηθοποιού που τον κατηγορεί, περιγράφοντας ανατριχιαστικές σκηνές.

Όπως είναι φυσικό για το συγκεκριμένο θέμα ερωτώνται όλοι οι παλιοί φίλοι και συνεργάτες του. Ένας από τους συμπρωταγωνιστές του από παλιά, ο Τάσος Χαλκιάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Dot και μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα με ειλικρίνεια.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αυτόν τον καιρό κάνει guest star εμφανίσεις στις «Άγριες Μέλισσες», δήλωσε ότι έχει επικοινωνήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ο Πέτρος πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε. Επικοινώνησα με τον Πέτρο όταν μου έγινε η πρόταση, μετά τις καταγγελίες. Δεν είμαστε με τον Πέτρο άγνωστοι. Πήρε ο ένας την ευχή του άλλου. Ακούγονται πράγματα. Είναι ικανά για να καταγγελθούν;

Άλλο άκουσα κάτι, άλλο ήμουν μπροστά. Είμαι ο πρώτος που το λέει ότι επικοινώνησα μαζί του. Πάρα πολλοί έχουν επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν το λένε», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς στη συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Πέτρος Φιλιππίδης: Μίλησε με τον Τάσο Χαλκιά - Τι συνέβη

Πέτρος Φιλιππίδης: Μίλησε με τον Τάσο Χαλκιά – Τι συνέβη

Πέτρος Φιλιππίδης: Η νεαρή ηθοποιός τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού

Η νεαρή ηθοποιός, την οποία αναφέραμε και παραπάνω, κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2010. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Documento, περιγράφει τις προσπάθειες του γνωστού ηθοποιού να καταστρέψει την καριέρα της επειδή, όπως εξηγεί, δεν ενέδωσε στις ορέξεις του.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, ο γνωστός ηθοποιός την παρενοχλούσε συστηματικά και βάλθηκε να την καταστρέψει. Να σημειωθεί πως η νεαρή ηθοποιός έχει προβεί σε καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και έχει ήδη καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες διερευνούν τον φάκελο που έχει προσκομίσει ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας με όλες τις καταγγελίες σε βάρος του γνωστού ηθοποιού.

Το καταγγελθέν περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2010, την περίοδο που η νεαρή γυναίκα έψαχνε δουλειά και κατόπιν μεσολάβησης δικηγόρου έφτασε στην πόρτα του Πέτρου Φιλιπππίδη, ο οποίος μετά την αξιολόγηση του βιογραφικού της την κάλεσε να παρευρεθεί στο θέατρο Μουσούρη και να παρακολουθήσει την παράσταση «Μπακαλόγατος», στην οποία ο ίδιος πρωταγωνιστούσε εκείνη την περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments