Lifestyle

Σοφία Μουτίδου: Κάποιοι έχουν κάνει τέρατα

Σοφία Μουτίδου: Κάποιοι έχουν κάνει τέρατα
Σοφία Μουτίδου: Η ηθοποιός μίλησε για όσα συμβαίνουν στο θέατρο και αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το "Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή".

Η Σοφία Μουτίδου μίλησε σήμερα για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, όσον αφορά το χώρο του θεάτρου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Πέτρο Φιλιππίδη, Γιώργο Κιμούλη και Δημήτρη Λιγνάδη ενώ αποκάλυψε και τη δική της εμπειρία εργασιακού bullying.

Σοφία Μουτίδου: Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Open και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου. Όπως είπε, «δεν πετάω στα ουράνια ότι όλα θα αλλάξουν, ούτε ότι θεωρώ ότι ήταν μάταια. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους και μόνο που μπήκαν αυτοί οι τόσο ισχυροί άνθρωποι στη θέση τους, θα τους κάνει όλους πιο προσεκτικούς. Ζω για τη μέρα που θα μπούμε στο θέατρο να κάνουμε πρόβα και θα έχουμε το αστείο “φέρε μου ρε το νερό” και θα λέμε θα σου κάνω μήνυση για το “ρε””.

Παράλληλα συμπλήρωσε: “Ζω για τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι που έχουν πάρει πολλή αέρα από τη θέση τους και έχουν κάνει τέρατα και παραμένουν στον χώρο, θα το βουλώσουν για λίγο. Και στο διάστημα αυτό εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες”.

Σοφία Μουτίδου: Τι είπε για τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη

“Θα σου πω έντιμα τι ήξερα και τι δεν ήξερα. Εγώ ήξερα ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας, πάρα πολύ δύστροπος συνεργάτης. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ, μου έλεγαν κιόλας ότι αν συνεργαστώ θα φτύσω αίμα. Δεν μου είχε γίνει και κάποια πρόταση, το απέφευγα. Μου έλεγαν θα περάσεις πολύ δυσάρεστα. Για τα σεξουαλικά του ήξερα ότι την πέφτει, δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Για τον Κ.Σ δεν ήξερα τίποτα, έμαθα μία πληροφορία όσο ήμουν στο The Booth. Για τον Κιμούλη ήξερα ότι είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας”.

Αναφορικά με τον Λιγνάδη σημείωσε: “Δεν ήξερα τίποτα. Δεν ήξερα τίποτα. Τον ήξερα προσωπικά τον Λιγνάδη, τον γνώρισα σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια Ημερίδα για τον Πολιτισμό. Γνώρισα τον Δημήτρη σε μια φοβερή στιγμή, περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο. Δεν είχα ιδέα, ήταν τρομερά δύσκολη η θέση μου, όταν έμαθα κάτι τόσο σοκαριστικό. Είναι τρομερή η τρύπα που τρως, δεν ξέρεις από πού σου έρχεται».

Τέλος, για τον λόγο που έφυγε από “Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή”: «Ο λόγος που έφυγα ήταν ένα περιστατικό εργασιακού bullying. Συνέβη κάτι σε κάποιον άλλον και παραιτήθηκα εγώ», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments