Lifestyle

Γιώργος Κοψιδάς: Η περιπετειώδης επιστροφή του στην Ελλάδα

Γιώργος Κοψιδάς: Η περιπετειώδης επιστροφή του στην Ελλάδα
Γιώργος Κοψιδάς: Ο πρώην παίκτης του Survivor μιλάει για την μικρή περιπέτεια που πέρασε σχετικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Κοψιδάς πήρε το δρόμο της επιστροφής, αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του παιχνιδιού είχε αποχωρήσει από το Survivor, ενώ πίσω στο παιχνίδι παραμένει ο Τριαντάφυλλος. Σημειώνεται ότι μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στην οποία κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για στρατηγική.

με αποτέλεσμα να παραμείνουν σε αυτό η Μαριάνθη και ο Τριαντάφυλλος.

Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας πήρε το ρίσκο να βγει στον τάκο για να φύγει ένας εκ των δύο συμπαικτών του και να πέσουν οι τόνοι στην παραλία, ωστόσο… δεν του βγήκε, καθώς ο κόσμος ήταν αντίθετος με τη συμπεριφορά του ίδιου και των συμπαικτών του απέναντι στον «Ντάφυ». Ο Κοψιδάς πριν από την αποχώρησή του μίλησε για την επιλογή του κοινού, τον τρόπο που ψήφισε και το γεγονός ότι θέλει να «βλέπει κουτσομπολιά», όπως τόνισε και πήρε τον δρόμο για την Ελλάδα.

Η διαδρομή της επιστροφής στη χώρα μας είχε μία σύντομη στάση στο Παρίσι για αλλαγή αεορπλάνου. Ωστόσο η μοίρα επιφύλασσε μία μικρή ατυχία στον γνωστό ηθοποιό, καθώς ο ίδιος έχασε την πτήση του και τελικά θα παραμέινει για μία νύχτα στη γαλλική πρωτεύουσα. Φυσικά δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους followers του στο Instagram, όπου και ανέβασε βίντεο σχετικά με την περιπέτειά του.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Γιώργος Κοψιδάς επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός τράβηξε την τελευταία του φωτογραφία στον Άγιο Δομίνικο, την κοινοποίησε και έγραψε στη λεζάντα: «Πετάω για να έρθω στο σπίτι. Είμαι ευγνώμων για αυτό το απίστευτο ταξίδι και αυτή τη μοναδική εμπειρία.».

Γιώργος Κοψιδάς: Ποιος είναι ο ηθοποιός που αποχώρησε;

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι 45 ετών, ηθοποιός και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στο δήμο. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έχει παίξει σε πολλές σειρές. Τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Είναι ελεύθερος άνθρωπος και πολύ δίκαιος. Ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει για έπαθλο που είναι κρέας, θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος για να μπορέσει να φάει η ομάδα του. Στο Survivor μπήκε γιατί τον ενθουσίαζε το γεγονός ότι θα είναι στη φύση και πίστευε πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στις συνθήκες διαβίωσης λόγω του τρόπου ζωής που έχει επιλέξει.

Θυμίζουμε πως ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας ζήτησε ο ίδιος να βγει προτεινόμενος από τη Νικολέτα και επιθυμούσε, όπως είπε, να καθαρίσει την ομάδα. «Η πείνα είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη είναι ότι με πειράζουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, οι ίντριγκες. Έφτιαξα την Κόκκινη ομάδα και την πονάω λίγο περισσότερο. Η ομάδα είναι βαθιά άρρωστη. Δύο πλευρές επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα. Μια που εγώ την έφτιαξα πρέπει να την… καθαρίσω, να μπω στη μέση και ή να φύγω εγώ ή οι άλλοι. Το κοινό ας επιλέξει», είχε πει ο Γιώργος Κοψιδάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments