Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [24/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [24/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 24 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Πέρα από την ανησυχία για την άρση του lockdown και την αύξηση στα κρούσματα, η σκέψη «τρέχει» και στο τι γίνεται στους πλανήτες αναφορικά με το ωροσκόπιο των ζωδίων:

Κριός

Πολλές φορές θέλετε να εκτονώσετε την ένταση που αισθάνεστε, αλλά έχετε την τάση να κρύβεστε πίσω από μια χαλαρή στάση. Σήμερα όμως, ίσως είναι καλύτερο να αφήσετε το πάθος σας να φανεί. Μπορεί να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία, αν απλά κάθεστε και παρακολουθείτε χωρίς να κάνετε τίποτα. Δείξτε πώς αισθάνεστε.

Ταύρος 

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να έχει κάτι στο μυαλό του/της, το οποίο σύντομα θα ανακαλύψετε και μάλλον πρόκειται για κάτι πολύ καλό. Μπορεί όμως να απαιτεί μια βαθύτερη αίσθηση δέσμευσης από εσάς. Η σχέση σας θα δοκιμαστεί. Εάν είστε έτοιμοι να μπείτε σε αυτή την διαδικασία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε “ναι”. Ακούστε την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε έντονη έλξη απέναντι σε κάποιον/α, που έχετε δει μόνο μια φορά. Νιώθετε ότι ελκύεστε έντονα από αυτόν/αυτήν με τρόπους που δεν μπορείτε να εξηγήσετε, καθώς δεν γνωρίζετε τόσο καλά αυτό το άτομο. Ωστόσο, σε ένα άλλο επίπεδο το γνωρίζετε πολύ καλά, και αυτό το συναίσθημα σας τραβάει σαν μαγνήτης.

Καρκίνος

Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση βαθιάς φροντίδας και δέσμευσης στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο που αισθάνεστε ότι είτε θα πρέπει να επισημοποιήσετε την σχέση σας είτε να χωρίσετε. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και χαρά!

Λέων 

Μπορείτε να δείξετε την εκτίμησή σας για το άλλο σας μισό, αγοράζοντας κάτι όμορφο για το σπίτι. Είτε μοιράζεστε ένα σπίτι μαζί του είτε όχι, προσπαθήστε να βρείτε κάτι ξεχωριστό, όπως ένα καλαίσθητο έργο τέχνης, ένα γλυπτό ή κάποιο διακοσμητικό. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι ιδιαίτερα θερμή.

Παρθένος

Το παρελθόν φαίνεται να επιστρέφει, καθώς κάποιος παλιός φίλος ή σύντροφος κάνει την εμφάνισή του. Πρόκειται για μια θετική τροπή καθώς φαίνεται ότι τώρα έχετε πολύ περισσότερα κοινά μαζί του από ό, τι στο παρελθόν. Αυτό που θα συμβεί μετά από αυτήν τη συνάντηση μπορεί να σηματοδοτήσει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ζυγός 

Υπάρχει ένα θετικό κλίμα συνεργασίας σήμερα. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα θα καταφέρετε να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια ειλικρινής συζήτηση για το πώς αισθάνεστε για ορισμένα ζητήματα. Είστε αποφασισμένοι να δώσετε μια ευκαιρία στην σχέση σας;

Σκορπιός

Απολαύστε το αγαπημένο σας χόμπι σήμερα, το οποίο είναι μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση. Έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, αλλά ίσως χρειαστεί επίσης να συζητήσετε συγκεκριμένα για ένα ζήτημα από το παρελθόν, που στοιχειώνει τόσο εσάς όσο και τον/την σύντροφό σας. Βρείτε το βαθύτερο νόημα σε αυτή τη διαδικασία και η μέρα σας θα είναι επικερδής.

Τοξότης 

Το να μιλάτε για το πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σας φέρνει σε αμηχανία. Σας αρέσει να δουλεύετε ακόμη και στις αργίες και χαίρεστε την ικανότητά σας να οργανώνετε και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας μέσω της πειθαρχίας. Σήμερα έχετε προσαρμόσει το πρόγραμμά σας, ώστε να μπορείτε να έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις ανησυχίες σας και διασκεδάστε.

Αιγόκερως

Πολλές αγαπημένες αναμνήσεις θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα. Έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε στο παρελθόν και να επικοινωνήσετε με άτομα που γνωρίζατε ή να επανασυνδεθείτε με κάποιον παλιό σας έρωτα. Μπορεί να συναντήσετε ένα οικείο πρόσωπο, που σχεδόν είχατε ξεχάσει και αυτή η συνάντηση να πυροδοτήσει μια έντονη συναισθηματική ανάμνηση.

Υδροχόος

Σήμερα ξαφνικά αισθάνεστε την επιθυμία να εξερευνήσετε τις παλιές σας ατζέντες ή να δείτε φωτογραφίες από τα περασμένα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σας κάνει να ξανασκεφτείτε τους λόγους για τους οποίους τερματίσατε την σχέση ανάμεσά σας. Ίσως είναι καιρός να συναντηθείτε ξανά και να δείτε αν έχει αλλάξει κάτι ή αν μπορεί να αλλάξει κάτι στο μέλλον.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να προκύψει ανταγωνισμός ή κάποια σύγκρουση που σχετίζεται με τον διαχωρισμό της επαγγελματικής με την προσωπική σας ζωή. Ίσως η δημόσια εικόνα σας να προκαλεί προβλήματα στην σχέση σας. Το ζήτημα μπορεί να ξεπεραστεί με την συζήτηση, αρκεί να αφιερώσετε χρόνο για να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι η σωστή προοπτική και όλα θα πάνε καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments