Αθλητισμός

Ισπανία Ελλάδα LIVE: Ο Φαν’τ Σχιπ θέλει να αιφνιδιάσει

Ισπανία Ελλάδα LIVE: Ο Φαν’τ Σχιπ θέλει να αιφνιδιάσει
Ισπανία Ελλάδα LIVE: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ολλανδός τεχνικός δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς.

Ισπανία Ελλάδα LIVE: Ο Τζόνι Φαν’τ Σχιπ θέλει να αιφνιδιάσει τους Ισπανούς με την ενδεκάδα που επέλεξε αφού θα αγωνιστεί με 4-3-3 και δεν θα έχει κάποιον καθαρόαιμο φορ, αλλά τον Τάσο Μπακασέτα ως «ψευτοεννιάρι». Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός τεχνικός έχει δηλώσει από τη συνέντευξη Τύπου ότι δεν φοβάται το ματς και ότι η Εθνική θα παίξει για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Γρανάδα (21:45, COSMOTE SPORT 1HD).

Ισπανία Ελλάδα LIVE: Δείτε την ενδεκάδα της Εθνικής

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος με αμυντική τετράδα που θα αποτελείται από τους Μπακάκη, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα, από δεξιά προς τα αριστερά.

Στην τριάδα των χαφ θα παίξουν οι Ζέκα, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, ενώ οι Λημνιός και Μασούρας θα παίξουν στα δύο άκρα, με τον Μπακασέτα ως «ψευτοεννιάρι» στην επίθεση, ο οποίος θα έχει ειδικό ρόλο για να μπερδέψει τους Ισπανούς αμυντικούς.

Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ η «επιχείρηση» πρόκριση έχει ονομαστεί «πλάνο Κατάρ». Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής στο Twitter:

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ τα παιχνίδια που έχει καθοδηγήσει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας εκτός έδρας:

  • Μολδαβία – Ελλάδα 0-1
  • Αυστρία – Ελλάδα 2-1
  • Κόσοβο – Ελλάδα 1-2
  • Σλοβενία – Ελλάδα 0-0
  • Αρμενία – Ελλάδα 0-1
  • Ιταλία – Ελλάδα 2-0
  • Φινλανδία – Ελλάδα 1-0

Επίσης, αξίζει να τονίσουμε ότι ο Τζονι Φαν’τ Σχιπ δείχνει την εμπιστοσύνη του στον Ανδρέα Βλαχοδήμο για τον οποίο ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς. Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα δεν έχει πολύ χρόνο στην ομάδα του, όμως, ο Ολλανδός προπονητής τον ξεκινάει βασικό.

«Συζητάμε με κάθε παίκτη. Έχουμε μιλήσει και με τον Βλαχοδήμο όταν ήρθε για προπόνηση αλλά και πριν. Είναι ένας έμπειρος γκολκίπερ και ήταν Νο1 στη Μπενφίκα. Τώρα δεν παίζει βασικός αλλά προπονείται, δουλεύει και δεν ανησυχούμε για αυτό», είπε για τον τερματοφύλακά του ο Ολλανδός τεχνικός και σήμερα του έδωσε τη θέση στην ενδεκάδα.

Ισπανία - Ελλάδα: Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε για τον Βλαχοδήμο

Ισπανία – Ελλάδα LIVE: Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός εμπιστεύεται τον Βλαχοδήμο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments