Lifestyle

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Οι fans του Παντελή με ακολουθούν

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Οι fans του Παντελή με ακολουθούν
Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Σκέφτομαι να βγάλω από τα τραγούδια του Παντελή, γιατί όχι κι όλα από αυτά που υπάρχουν στο συρτάρι» είπε ο νεαρός καλλιτέχνης.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδερφός του Παντελή Παντελίδη, παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 25 Μαρτίου την πρώτη του συνέντευξη στο “The 2Night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο αδερφό του.

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με τραγούδι είπε: «Ο μπαμπάς μας ενέπνευσε για μουσική. Εκείνος παίζει αρμόνιο και κιθάρα. Οι γονείς μου φώναζαν στον Παντελή να σταματήσει να παίζει κιθάρα για να κοιμηθούν. Εγώ τελείως τυχαία πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στο μυαλό μου μπήκε όταν ανέβασα ένα βιντεάκι στο youtube. Το ανέβασα στην καραντίνα και δεν φανταζόμουν ότι θα έχει τέτοια απήχηση. Δεν το περίμενα. Το σχεδίαζα για αργότερα».

Για την ομοιότητα της φωνής του Παντελή ανέφερε: «Συμφωνώ ότι μοιάζουν οι φωνές μας με τον Παντελή, αλλά και ο τρόπος ομιλίας μου είναι πολύ κοντά στη φωνή που βγάζω όταν τραγουδάω. Με τον αδερφό μου έχουμε παίξει μαζί κιθάρα στο σπίτι όχι κάπου δημόσια. Είναι σημαντικό το ταλέντο, όμως χρειάζεται και πολλή δουλειά».

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αποκάλυψε πως ο αδερφός του έχει αφήσει ακυκλοφόρητα κομμάτια: «Το πολλά είναι κάτι σχετικό. Υπάρχουν τραγούδια όχι γραμμένα στο στούντιο. Είναι από στίχους σε χαρτιά και από ηχογραφήσεις σε κινητά. Σκέφτομαι να βγάλω από τα τραγούδια του Παντελή, γιατί όχι κι όλα από αυτά που υπάρχουν στο συρτάρι. Απλά στην αρχή ήθελα να βασιστώ στα δικά μου τραγούδια».

Τέλος, μίλησε και για τις κριτικές που δέχτηκε μετά την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το Mega»: «Με παραδέχτηκαν πιο πολλοί στο live, γιατί κάποιοι μπορεί να έλεγαν ότι τα τραγούδια ήταν ηχογραφημένα στο στούντιο. Οι φανς του Παντελή με ακολουθούν. Κι όσο βλέπουν ότι δουλεύω με ακολουθούν όλο και περισσότεροι. Είναι πολύ όμορφο να σ’ αγαπάνε κάποιοι άνθρωποι, βέβαια δημοσιότητα είχα και πριν ξεκινήσω, αφού ήμουν αδερφός του Παντελή. Όταν έγινε η πρόταση από τον Πάνο Κιάμο ήμουν λίγο αρνητικός γιατί δεν ήθελα τη δημοσιότητα. Όταν με είδα μου φάνηκα πολύ πιο καλός απ’ ότι πίστευα».

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments