Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εξελίξεις στα μεταγραφικά

ΑΕΚ: Εξελίξεις στα μεταγραφικά
ΑΕΚ: Υπάρχει κινητικότητα στα μεταγραφικά της Ένωσης εν όψει καλοκαιριού.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και κοιτά τις επιλογές της, την ώρα που πλησιάζει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, με αποτέλεσμα να υπάρχει κινητικότητα στα μεταγραφικά της. Στην εν λόγω ελληνική ομάδα γνωρίζουν καλά πως τα μεταγραφικά λάθη των προηγούμενων μηνών δεν πρέπει να επαναληφθούν. Για αυτό και έχουν ήδη αρχίσει την προεργασία για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι.

ΑΕΚ: Εξελίξεις στα μεταγραφικά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εστιάζουν εκεί που είναι αναγκαίο να υπάρξουν «ενέσεις» ποιότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση του Ντένις Μπόικο, ο οποίος σύμφωνα με τη Live Sport, είναι ψηλά στη λίστα της Ένωσης. Ο 33χρονος Ουκρανός έχει μεν συμβόλαιο ως το 2023 με τη Ντιναμό Κιέβου, αλλά έχει χάσει τη θέση βασικού και εκτιμάται πως μπορεί να βρεθεί μια φόρμουλα για την απόκτησή του με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Επίσης, το γεγονός ότι έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τους Σάκχοφ και Τσιγκρίνσκι αποτελεί ένα σημαντικό ατού για την ΑΕΚ, ενώ και ο ίδιος ο Μπόικο φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να σμίξει με τους συμπατριώτες του. Βέβαια, στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του γκολκίπερ υπάρχουν και άλλες λύσεις. Ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας είναι μια τέτοια επιλογή, ενώ εξετάζεται και ένας ακόμη έμπειρος τερματοφύλακας.

Από εκεί και πέρα, ο Στάθης Ταυλαρίδης στο ταξίδι του στη Γαλλία εστίασε κυρίως στην αναζήτηση στόπερ. Ο σκάουτ της ΑΕΚ ψάχνει για νέους και εξελίξιμους παίκτες και φέρεται να έχει ήδη ξεχωρίσει μια τέτοια περίπτωση.

ΑΕΚ σημαία

ΑΕΚ: Πώς θα ενισχυθεί;

Όπως είχε γραφτεί πριν από έναν μήνα περίπου, η ΑΕΚ, με την υπάρχουσα κατάσταση του ρόστερ, φαίνεται πως χρειάζεται να κάνει έξι μεταγραφές (τερματοφύλακα, στόπερ – ηγέτη, αριστερό μπακ, ένα ακόμα δημιουργικό χαφ και αντικαταστάτες των Λιβάγια και Ολιβέιρα) με σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό η ελληνική ομάδα. Πρόκειται για άποψη που είχε εκφράσει ο Γιώργος Τσακίρης στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφερόμενος στην ανάγκη της Ένωσης να προβεί σε έξι μεταγραφές ενδεκάδας.

Και έτσι θα μπορέσει να βαδίσει για την επόμενη μέρα. Στόχος είναι να κάνει κινήσεις που θα ενισχύσει το ρόστερ ενώ μιλώντας στην εκπομπή του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου, ο Γιώργος Τσακίρης σημείωσε ότι- γνωρίζοντας τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα του Μανόλο Χιμένεθ- πρέπει η ΑΕΚ να αποφασίσει αν θα πορευτεί μαζί του. Πάντως, οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής σπάνια «βγαίνουν». Και να σημειωθεί πως ο Όλεγκ Νταντσένκο αποτελεί τη μεταγραφή της «12ης ώρας» για την ΑΕΚ, κατά την περίοδο του Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments