Αθλητισμός

Νίκος Ρογκαβόπουλος: Αρνήθηκε να προπονηθεί με την ΑΕΚ

Νίκος Ρογκαβόπουλος: Αρνήθηκε να προπονηθεί με την ΑΕΚ
Νίκος Ρογκαβόπουλος: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ένωσης αφού ο ταλαντούχος φόργουορντ αρνήθηκε να προπονηθεί. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε να προπονηθεί με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα η ομάδα να ανακοινώνει ότι ο αθλητής έθεσε τον εαυτό του «εκτός ομάδας». Να θυμίσουμε ότι η Ένωση έδωσε μεγάλη μάχη για την απόκτηση του ταλαντούχου φόργουορντ, ενώ και ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί με την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ σε σχέση με το σημερινό περιστατικό ήταν λιτή. «Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ο αθλητής της, Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε σήμερα (29/03) να λάβει μέρος στην προπόνηση του ΟΑΚΑ και “έθεσε εαυτόν” εκτός ομάδας», ανέφερε ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος.

Έτσι ο παίκτης δεν θα είναι διαθέσιμος εν όψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Τουρκ Τέλεκομ για τους «16» του Basketball Champions League. Να σημειώσουμε, όπως γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό, ότι η απουσία του δεν οφείλεται σε κάποιον ιατρικό λόγο, αλλά σε δική του επιθυμία να απέχει από τις προπονήσεις με την Ένωση.

Νίκος Ρογκαβόπουλος

Νίκος Ρογκαβόπουλος

Νίκος Ρογκαβόπουλος: Τι είχε δηλώσει όταν πήγαινε στην ΑΕΚ

O Νίκος Ρογκαβόπουλος είχε μιλήσει την επομένη της σπουδαίας επιτυχίας της Εθνικής Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας της Βουλγαρίας το 2017, όταν και «έλαμψε» το ταλέντο του αφού είχε ανακηρυχθεί MVP. «Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ! Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα σε οτιδήποτε χρειαστεί», είχε πει τότε.

Οι άνθρωποι της Ένωσης του είχαν δείξει πόσο πολύ πιστεύουν στις δυνατότητές του, με το πολυετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν. «Εγώ από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι μπορώ. Τα πράγματα στο μέλλον θα έρθουν μόνο με σκληρή δουλειά. Η ΑΕΚ είναι τεράστιο σωματείο», δήλωσε αρχικά, ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχω λόγια για αυτή την ομάδα! Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που βρίσκομαι στην ΑΕΚ και από την μεριά μου θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, δουλεύοντας σκληρά για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο», είχε δηλώσει.

«Εγώ από την μεριά μου θα δίνω συνεχώς τα πάντα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα δούμε στο μέλλον. Για την ώρα χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε», είχε προσθέσει.

Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, με το «γυαλί» να έχει ραγίσει στις σχέσεις των δύο πλευρών. Ο χρόνος θα δείξει αν η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί και ο Ρογκαβόπουλος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments