Αθλητισμός

Πέθανε ο Θανάσης Καρακυριάκος

Πέθανε ο Θανάσης Καρακυριάκος
Θανάσης Καρακυριάκος: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έφυγε από τη ζωή με την κρητική ομάδα να τον αποχαιρετά με ανακοίνωσή της.

Ο Θανάσης Καρακυριάκος έφυγε από τη ζωή με τον ΟΦΗ να αποχαιρετά τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με ανακοίνωσή του. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε γράψει ιστορία με την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς ήταν ο πρώτος που είχε σκοράρει για τον σύλλογο, που άλλαξε πρόσφατα προπονητή, στην Α’ Εθνική. Ο παλαίμαχος αμυντικός είχε αγωνιστεί στον ΟΦΗ από το 1967 έως το 1969.

Όπως είχε περιγράψει και στο βίντεο που βλέπετε παρακάτω ο ίδιος ο Θανάσης Καρακυριάκος, ο παλαίμαχος της κρητικής ομάδας είχε σημειώσει με κεφαλιά το μοναδικό γκολ του ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 22 Σεπτεμβρίου 1968. Μάλιστα, ο ίδιος στο βίντεο αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ του είχε στείλει φωτογραφία από εκείνο το ματς, ενώ χαρακτηρίζει τον «Δικέφαλο του Βορρά» μεγάλη ομάδα αφού τότε έπαιζαν Κούδας, Σαράφης κι άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βρίσκεται στον χώρο που ο ΟΦΗ έχει φωτογραφίες από παλιά παιχνίδια και δείχνει με καμάρι τον εαυτό του σε νεαρή ηλικία να ξεκινάει βασικός κάποιο παιχνίδι, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Στο τέλος του βίντεο αναφέρει συγκινημένος ότι «δεν θα άλλαζα ποτέ ομάδα, δεν θα έφευγα ποτέ από το Ηράκλειο, δεν θα έφευγα ποτέ από τον ΟΦΗ».

Θανάσης Καρακυριάκος: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ που έφυγε από τη ζωή

Θανάσης Καρακυριάκος: Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον θάνατό του

«Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που χρίστηκε σκόρερ στην Α’ Εθνική, δεν είναι πια μαζί μας! Ο Θανάσης Καρακυριάκος, ένας από τους πρώτους Ηρακλειώτες που αγωνίστηκαν στην κορυφαία κατηγορία με τη φανέλα της ομάδας μας στις 22 Σεπτεμβρίου 1968 απέναντι στον ΠΑΟΚ, αναμένεται να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, αφού έφυγε από την ζωή χθες, Κυριακή 28/3.

Ο παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» τη διετία 1967-1969, έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ιστορία του ΟΦΗ, καθώς στο συγκεκριμένο ματς της Τούμπας, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας μας στην Α’ Εθνική.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του».

Θανάσης Καρακυριάκος

Θανάσης Καρακυριάκος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments