Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κοντά σε Ντα Σίλβα η Ένωση

ΑΕΚ: Κοντά σε Ντα Σίλβα η Ένωση
ΑΕΚ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αρχηγό της Ρεν, βρίσκεται η ΑΕΚ. Τσεκάρει και παίκτη από την Premier League.

Η ΑΕΚ έχει στρέψει στην προσοχή της στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τις πληροφορίες να θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν στη λίστα τους παίκτες τόσο από τη Γαλλία όσο και από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, έναν που έχει ψηλά ψηλά είναι ο Νταμιάν Ντα Σίλβα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις:

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μάλιστα πήγε για χάρη του στη Γαλλία προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά. Ο κεντρικός αμυντικός είναι αρχηγός της Ρεν και βασικός σέντερ μπακ των «κοκκινόμαυρων» της Βρετάνης. Τα δημοσιεύματα θέλουν να έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, με τις επόμενες ημέρες να αναμένονται εξελίξεις.  Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του παίκτη με τη γαλλική ομάδα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Το who is who του παίκτη:

Ο Ντα Σίλβα, που έχει Πορτογάλο πατέρα και Γαλλίδα μητέρα, άρχισε την καριέρα του από τη Νιόρ και ακολούθησαν οι Σατορού, Ρουέν, Κλερμόν και Καέν. Το 2018, αποκτήθηκε από τη Ρεν με ελεύθερη μεταγραφή και πλέον είναι αρχηγός. Φέτος, μετρά 31 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ συνολικά έχει 118 εμφανίσεις με τη φανέλα της και 8 τέρματα. Συνολικά, μετρά 203 εμφανίσεις στη Ligue 1, ενώ έχει, επίσης, 6 εμφανίσεις στο Champions League και 13 στο Europa League.

Τα βλέμματα και στην Αγγλία:

Πέρα από τον Ντα Σίλβα για την άμυνα, η ΑΕΚ έχει τα μάτια της στην αγορά και για την απόκτηση τερματοφύλακα, αλλά και επιθετικού. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», στο στόχαστρο έχει μπει από τον Ιανουάριο ένας επιθετικός που αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League. Το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι πρόκειται για κάποιον που είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, πως είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα και πως έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει ξεχωρίσει τη συγκεκριμένη περίπτωση εδώ και μήνες, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη επαφή με την ομάδα του ή τον ίδιο. Σημειώνεται ότι η περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν συνδέεται απαραίτητα με αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα. Το θέμα του Πορτογάλου επιθετικού δεν έχει κλείσει οριστικά αρνητικά για την ΑΕΚ, παρότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό σκέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments