Αθλητισμός

Δημήτρης Γεωργαλής: Νεκρός βρέθηκε ο 37χρονος ποδοσφαιριστής

Δημήτρης Γεωργαλής: Νεκρός βρέθηκε ο 37χρονος ποδοσφαιριστής
Δημήτρης Γεωργαλής: Σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Οι ομάδες που έπαιξε τον αποχαιρετούν με συγκλονιστικά λόγια.

Ο Δημήτρης Γεωργαλής, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που είχε περάσει από αρκετές ομάδες της Κρήτης, βρέθηκε νεκρός σήμερα Πέμπτη στα Σφαγεία της Αλικαρνασσού. Η είδηση του χαμού του έχει συγκλονίσει τους οικείους του και τις ομάδες που αγωνίστηκε, οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Να θυμίσουμε ότι ο χώρος του αθλητισμού, και ειδικά η Κρήτη, τις τελευταίες μέρες έχει αποχαιρετήσει ακόμα τον Θανάση Καρακυριάκο και τον Γιώργο Φουντουλάκη.

Σύμφωνα με το grandsport.gr, ο 37χρονος ποδοσφαιριστής επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, ο ποδοσφαιριστής ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ο Δημήτρης Γεωργαλής είχε μπει τον περασμένο Δεκέμβριο στο νοσοκομείο με κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία τελικά αποδείχθηκαν σοβαρά.

Κόσμος από όλο το Ηράκλειο έχει σπεύσει στην οικία του για να συμπαρασταθεί στους δικούς του. Πολλές είναι οι ομάδες που έχουν βγάλει ανακοινώσεις για τον αδόκητο χαμό του. Ο Πόρος, η Μινωική, ο ΕΓΟΗ, η Δαμάστα, ο Μοχός, ο Ρωμανός, ο ΟΦΑΜ, ο ΠΑΝΟΜ, οι Ασίτες, ο Ποσειδώνας, ο Αετός Ανωγείων, ο Ηρόδοτος.

Στον τελευταίο, μάλιστα, είχε ξεκινήσει την καριέρα του, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Αλικαρνασσού. «Η διοίκηση του συλλόγου μας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γεωργαλή για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του. Ο εκλιπών είχε γράψει τη δίκη του ιστορία στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με συμμετοχή σε αρκετές ομάδες. Είναι γνωστό πως εδώ στην Αλικαρνασσό και από την οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα. Η είδηση για την απώλεια του αγαπημένου μας Δημήτρη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους μας. Ευχόμαστε στην οικογένεια του δύναμη και κουράγιο αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες».

Δημήτρης Γεωργαλής

Δημήτρης Γεωργαλής

Ο δημοσιογράφος Γιώργης Μπαγκέρης, μάλιστα, έγραψε στην εφημερίδα Ανώγη για ένα περιστατικό που έδειχνε τον χαρακτήρα του 37χρονου ποδοσφαιριστή όταν σκόραρε κατά του Αετού Ανωγείων που είχε φορέσει τη φανέλα του. «Φίλε Μήτσο, η Πρωταπριλιά σήμερα είχε μια αλήθεια που πόνεσε πολύ.

Θα θυμάμαι πάντα τις συζητήσεις μας τις ποδοσφαιρικές, αλλά και αυτές της καθημερινής μας ζωής, το ενδιαφέρον σου πάντα για τα Ανώγεια που αγάπησες και τους ανθρώπους διαχρονικά της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκες. Το γκολ τον περασμένο Οκτώβριο στα Ανώγεια μου το είχες αφιερώσει με χιούμορ, όταν μετά το τέλος του αγώνα πηγαίναμε αγκαλιά προς τα αποδυτήρια.

“Γιωργάρα δικό σου, εσύ δεν παρεξηγείς!” μου είχες πει και απάντησα με χαμόγελο “Εσένα μρε ποτέ”. Τώρα που εσύ “έφυγες’ μου μένει μόνο να κρατάω φυλαχτό τις μνήμες μου μαζί σου. Μνήμες ενός εξαιρετικού αθλητή και ανθρώπου, από αυτούς που αγαπώ να γνωρίζω σε όλα τα γήπεδα της Κρήτης. Καλοστραθιά Μήτσο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου».

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments