Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Αλλάζει σελίδα στη ζωή της

Μαρίνα Πατούλη: Αλλάζει σελίδα στη ζωή της
Μαρίνα Πατούλη: Η ίδια ανάρτησε μια όμορφη φωτογραφία της και έγραψε ένα μήνυμα αλλαγής σελίδας. Υποδέχθηκε τον Απρίλιο με φωτογραφία που αφήνει αιχμές.

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να περνάει δύσκολες οικογενειακές στιγμές μετά τη ρήξη στον γάμο της και το πολυσυζητημένο εξώδικο, αλλά πήρε απόφαση να γυρίσει σελίδα και να δει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η Μαρίνα Πατούλη, μετά την πικρία που έβγαλε, τα προβλήματα υγείας που παρουσίασε, και τις αιχμές που άφησε, αποφάσισε να γίνει λίγο πιο… αισιόδοξη. Αν και η οικογένειά της περνά δύσκολα και οι στιγμές είναι ιδιαίτερες και χρειάζεται προσοχή σε όσα λέγονται, η Μαρίνα Πατούλη ανάρτησε μια όμορφη φωτογραφία της και έγραψε ένα μήνυμα αλλαγής σελίδας. Υποδέχθηκε έτσι τον Απρίλιο με μια φωτογραφία που αφήνει πίσω τις αιχμές.

Μαρίνα Πατούλη: Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αναλογιστείτε πόσο βαθιά είναι ριζωμένο το ψέμα στη ζωή μας ….Εύχομαι να εκλείψει ακόμη κ σήμερα …την Πρωταπριλιά !!!Καλό μήνα σε όλες κ όλους τους φίλους μου!!!❤️❤️❤️» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρίνα Πατούλη

Πρόσφατα η Μαρίνα Πατούλη είχε δηλώσει για τον γάμο της:

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Ξέρω πως μια μέρα του Ιανουαρίου μού ανακοίνωσε ότι φεύγει από το σπίτι και έκτοτε δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Πραγματικά είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, έχω εξαντληθεί» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη. Και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη. «Δεν έχω καν καταλάβει πώς προέκυψε όλο αυτό. Έφυγε και δεν ξέρω πού μένει. Γι’ αυτό και έφτασα στο σημείο να απευθύνω δημόσια έκκληση».

Μαρίνα Πατούλη

 Σχολιάζοντας αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, είπε

«Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο, τέ­ταρτο ή πέμπτο πρόσωπο. Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές σε ένα γάμο 35 χρόνων. Η αλλαγή είναι ραγδαία και χρειαζόμαστε και οι τρεις ψυχολογική υποστήριξη. Ό,τι κι αν συμβεί, είμαστε και θα παραμείνουμε οικογένεια. Πρέ­πει να συντονιστούμε σε όλο αυτό που περνάμε. Δεν μου έδωσε όμως καμία ευ­καιρία έως τώρα. Κάποιες φορές μιλά μόνο με το παιδί». «Αυτή την στιγμή μιλάμε για οξύτατη κρίση και προσωπικές επιλογές. Αν ακολούθησε άλλο δρόμο, θα το σεβαστώ. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η επόμενη ημέρα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δύο και εγώ, αν δε μπορέσουμε να το κάνουμε μαζί, να διασφαλίσω ότι θα υπάρχουν ασφάλεια και ηρεμία. Έχουμε ευθύνη απέναντι στο παιδί μας να το πράξουμε», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments