Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε την Παρασκευή 02/04

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε την Παρασκευή 02/04
Ελίφ σήμερα: Ο Ταρίκ είναι ακόμα στο γκαράζ, πονάει και δεν μπορεί να σηκωθεί ενώ η Βιλντάν του λέει πως δεν έχει άλλη λύση εκτός από το να δεχθεί την προσφορά της.

Στην «Ελίφ», στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κερέμ έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά. Η Σουρεγιά είναι στην κουζίνα με τη Βιλντάν και της αφηγείται τι συνέβη αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία. Το μόνο που θέλει είναι ο Κερέμ και η Σουρεγιά να επιστρέψουν στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε μια επαγγελματική συνάντηση. Ο Ταρίκ είναι ανυπόμονος και θέλει να τελειώνουν γρήγορα. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη πριν η Βιλντάν φύγει με την Ελίφ. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως θέλει να το σκάσει και θέλει να την τιμωρήσει. Την αρπάζει από το χέρι βίαια και την πηγαίνει στο γκαράζ.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Μεριέμ, η σπιτονοικοκυρά της Ζουλιντέ της λέει πως η τράπεζα θα τους πάρει το σπίτι επειδή χρωστάνε οπότε θα πρέπει να μετακομίσει. Ο Εμιρχάν στενοχωριέται γιατί του αρέσει η γειτονιά, οι φίλοι του και ο δάσκαλος του, ο Σαφάκ. Ο Ταρίκ είναι ακόμα στο γκαράζ, πονάει και δεν μπορεί να σηκωθεί ενώ η Βιλντάν του λέει πως δεν έχει άλλη λύση εκτός από το να δεχθεί την προσφορά της και να την αφήσει να μείνει με ασφάλεια στην έπαυλη.

Ο Ταρίκ είναι έξαλλος γιατί δεν έχει άλλη επιλογή. Η Χουμεϊρά καλεί τον Ταρίκ αλλά δεν μπορεί να της απαντήσει, είναι πληγωμένος και στο έλεος της Βιλντάν. Η Χουμεϊρά ανησυχεί και τον καλεί ξανά. Ο Ταρίκ προσπαθεί να πιάσει το τηλέφωνο του αλλά απαντάει η Βιλντάν και λέει στη Χουμεϊρά πως ο Ταρίκ κοιμάται. Όταν κλείνει το τηλέφωνο λέει στον Ταρίκ πως όλα τα βρώμικα μυστικά του θα αποκαλυφθούν αν δεν της εξασφαλίσει την ασφάλειά της στην έπαυλη. Ο Ταρίκ της λέει πως μια μέρα θα το πληρώσει. Η Χουμεϊρά, ο Κερέμ, η Σουρεγιά και η Ματσιντέ επιστρέφουν στην έπαυλη.

Η Βιλντάν τους υποδέχεται και λίγο αργότερα εμφανίζεται και ο Ταρίκ κουτσαίνοντας. Δικαιολογείται λέγοντας πως χτύπησε το πόδι του φεύγοντας από την εταιρία. Όταν μένει μόνος του με τη Βιλντάν, ο Ταρίκ της ζητάει να φύγει από την έπαυλη αλλά η Βιλντάν δεν τον φοβάται πια και του απαντάει με θάρρος πως εκείνος πρέπει να φύγει. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει τίποτα αλλά θέλει σύντομα να κάνει τη Βιλντάν να πληρώσει για τις πράξεις της. Η Βιλντάν πηγαίνει στο σαλόνι και λέει στην οικογένεια πως θέλει να τους ανακοινώσει κάτι.

Πρόκειται να πει την αλήθεια για την Ελίφ και τον Ταρίκ αλλά ο άντρας τη διακόπτει και λέει πως η Βιλντάν θέλει να ανακοινώσει ότι παραιτείται. Η Βιλντάν λέει πως θα παραιτηθεί και θα φύγει παίρνοντας μαζί της την Ελίφ. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει τον εκβιασμό που του κάνει και σκέφτεται πως πρέπει να βρει τρόπο να το λύσει γιατί χρειάζεται κοντά του την Ελίφ για τα επόμενα σχέδιά του. Ο Ταρίκ λέει πως θα μιλήσει εκείνος στη Βιλντάν γιατί η Ματσιντέ είναι κουρασμένη και πηγαίνουν στο γραφείο του. Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει γιατί η Βιλντάν επέλεξε τη συγκεκριμένη μέρα για να τους πει πως θέλει να παραιτηθεί όταν η Ματσιντέ μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Ο Κερέμ σκέφτεται το ίδιο και λέει πως η απόφαση της Βιλντάν τον ξαφνιάζει. Ο Ταρίκ επιστρέφει στο σαλόνι και ανακοινώνει στην οικογένεια πως κατάφερε να κάνει τη Βιλντάν να αλλάξει γνώμη.

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Ελίφ

Σκηνή από την «Ελίφ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments