Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ποιες θα είναι οι νέες προσθήκες

ΑΕΚ: Ποιες θα είναι οι νέες προσθήκες
ΑΕΚ: Ο Παναγιώτης Κονέ και η ομάδα του εξετάζουν πολλούς παίκτες από τα κορυφαία πρωταθλήματα που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Δυναμικά αναμένεται να κινηθεί η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της νέας σεζόν. Η προεργασία, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κονέ, έχει ξεκινήσει ήδη στην «Ένωση», όχι μόνο για την επικείμενη επιστροφή στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και για την επίτευξη των στόχων που θα τεθούν για τη νέα χρονιά. Μέχρι στιγμής έχουν προκύψει κάποια ονόματα, αλλά σίγουρα δεν είναι τα μοναδικά που κοιτάζει ο τεχνικός διευθυντής σε συνεννόηση με τη διοίκηση.

Όπως αναφέρει το sportfm.gr, ο  Νταμιέν Ντα Σίλβα της Ρεν, ο Φαμπιάν Μπαλμπουενά της Γουέστ Χαμ, ο Όλιβερ Μπεργκ και ο Όλι ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δείχνουν πως η ΑΕΚ στοχεύει σε ενίσχυση από το πάνω ράφι από την επόμενη σεζόν.

H Ώρα των Σπορ αναφέρει πως ο Παναγιώτης Κονέ και η ομάδα του εξετάζουν πολλούς παίκτες από τα κορυφαία πρωταθλήματα που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Σημαντικό στοιχείο, μάλιστα, σε αυτή την έρευνα παίζει το γεγονός να έχουν συμμετοχές οι υποψήφιοι στόχοι με τις ομάδες τους. Στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας, ο οποίος βοήθησε πολύ την ομάδα του και έφτασε μέχρι και τους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Επίσης, για τη θέση του τερματοφύλακα εξετάζεται και ο Ιάγκο Ερερίν της Μπιλμπάο που έχει πάνω από 300 συμμετοχές στην καριέρα του.

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα βλέμματα και στην Αγγλία:

Πέρα από τον Ντα Σίλβα για την άμυνα, η ΑΕΚ έχει τα μάτια της στην αγορά και για την απόκτηση τερματοφύλακα, αλλά και επιθετικού. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», στο στόχαστρο έχει μπει από τον Ιανουάριο ένας επιθετικός που αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League. Το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι πρόκειται για κάποιον που είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, πως είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα και πως έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει ξεχωρίσει τη συγκεκριμένη περίπτωση εδώ και μήνες, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη επαφή με την ομάδα του ή τον ίδιο. Σημειώνεται ότι η περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν συνδέεται απαραίτητα με αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα. Το θέμα του Πορτογάλου επιθετικού δεν έχει κλείσει οριστικά αρνητικά για την ΑΕΚ, παρότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό σκέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments