Lifestyle

Καίτη Φίνου: Αγαπούσα πάρα πολύ τον Στάθη Ψάλτη

Καίτη Φίνου: Αγαπούσα πάρα πολύ τον Στάθη Ψάλτη
Καίτη Φίνου: Σε συνέντευξη της η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη και για το πόσο σημαντικός ήταν για εκείνη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου,«Έλα Χαμογέλα», ήταν η Καίτη Φίνου. Εκεί μίλησε για τον Στάθη Ψάλτη, το θέατρο, την τηλεόραση, την καριέρα της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, την δίαιτα που ξεκίνησε μέσα στην καραντίνα, αλλά και για τα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός στη συνέντευξη της ευχαρίστησε την Άννα Φόνσου για όλα όσα έχει κάνει για εκείνη στο «Σπίτι του ηθοποιού» μίλησε για την λαμπερή δεκαετία του ΄80 και εξομολογήθηκε αρκετές λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη. Καίτη Φίνου

Καίτη Φίνου: Για όσα έζησε με τον ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα της λέγοντας«Τον Στάθη Ψάλτη τον αγάπησα πολύ. Και τον αγάπησα πολύ αργότερα που γίναμε φίλοι και όταν αργότερα αρρώστησε τον αγάπησα ακόμα πιο πολύ. Ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Αν μπεις λίγο στη διαδικασία να σκεφτείς, ήταν ένα παιδί από φτωχή οικογένεια και έπεσε κατευθείαν στα πολλά χρήματα με τόσες γυναίκες γύρω του.

Το κατάλαβα στα 40 μου αυτό. Ήταν η επιβεβαίωσή του γιατί ήξερε ότι δεν ήταν όμορφος. Όταν πήγα να πάρω τα πράγματά μου για να φύγω από το σπίτι έπειτα από 5,5 χρόνια, ήταν εκεί με τη φίλη του. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί ήταν φίλη μου»

Καίτη Φίνου:  Για το καλλιτεχνικό της μέλλον

Κλείνοντας, η Καίτη Φίνου, μιλώντας για το καλλιτεχνικό της μέλλον, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς ήρθαν στο μυαλό της οι δυο αδελφές που έχασε πρόσφατα από τη ζωή. Τη Γιάννα και τη Μαίρη.

«Αν θα μου γίνει κάποια πρόταση από την τηλεόραση θα τη δεχθώ, αν είναι κάτι μικρό και χαρακτηριστικό. Θέατρο δεν θέλω να κάνω γιατί δεν θα είναι από κάτω οι αδελφές μου να μου έκαναν νοήματα επιβράβευσης».

Καίτη Φίνου: “Έκανα έκτρωση στα 16”

Η Καίτη Φίνου αποκάλυψε πως στην τρυφερή ηλικία των 16-17 αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση ενώ στη συνέχεια της ζωής έχασε δύο μωρά από τις σχέσεις της με τον Στάθη Ψάλτη και τον Λευτέρη Πανταζή.

“Όταν πρωτοέκανα έρωτα, ήμουν μικρή, έμεινα έγκυος. Δεν ξέραμε τότε την προφύλαξη και όλα αυτά. Έκανα κρυφά την έκτρωση, δεν το είχα πει ούτε στη μητέρα μου.

Και πρέπει να ήταν αλμπάνης ο γιατρός γιατί είχα πολλές παρενέργειες μετά. Ήμουν σε ιδιωτικό, σε σπίτι… Ήμουν 16, 17 ετών. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος.

Ο σύντροφός μου τότε ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. Ήταν απαγορευμένος έρωτας γιατί γνώριζαν οι δικοί μου την οικογένεια του και δεν ήθελαν με αυτή την οικογένεια να είμαι εγώ», ανέφερε για την πρώτη της εγκυμοσύνη.”

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments