Video

Τζώρτζογλου: Τι εξόργισε τον παίχτη της Φάρμας

Τζώρτζογλου: Τι εξόργισε τον παίχτη της Φάρμας
Τζώρτζογλου: Ποιο ήταν το περιστατικό που εξόργισε τον παίχτη της «Φάρμας».

Εκτός εαυτού βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου κατά τη διάρκεια της «Φάρμας». Ξέσπασε κατά του Ιατρόπουλου (τον οποίο σε προηγούμενο επεισόδιο είχε υποστηρίξει θερμά) και έφερε αναστάτωσε στη Φάρμα, όπου τα νεύρα βρίσκονται στο κόκκινο. Ο ίδιος είχε συγκινήσει, με την αποκάλυψη ότι για τέσσερις μήνες δεν είχε ρεύμα.

Τζώρτζογλου: Ψηφίστηκε πιο δημοφιλής παίκτης

Ο Θανάσης Πάτρας επέλεξε ως υπηρέτες τον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη, με την παίκτρια να πρέπει να μονομαχήσει στη δοκιμασία αποχώρησης, κάτι που καθόλου δεν άρεσε στις γυναίκες της Φάρμας, οι οποίες αισθάνονται «στο στόχαστρο». Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι πλέον το τηλεοπτικό κοινό θα έχει ψήφο και θα αναδεικνύει κάθε βδομάδα τον πιο δημοφιλή παίκτη ο οποίος θα έχει και ασυλία. Όταν ο Στράτος Τζώρτζογλου άκουσε το όνομά του άρχισε να ουρλιάζει από τη χαρά του και ευχαρίστησε σαν μικρό παιδί τους τηλεθεατές: «Ειλικρινά δεν το πιστεύω. Με όλη μου την καρδιά σας αγαπώ, σας ευχαριστώ που μου δείξατε αυτή την αγάπη. Δεν το πιστεύω. Σας λατρεύω και σας αγαπώ» δήλωσε συγκινημένος ο ηθοποιός. Τζώρτζογλου

Τζώρτζογλου: Τι τον εξόργησε

Δυστυχώς η ανεβασμένη διάθεση του Στράτου Τζώρτζογλου δεν κράτησε για πολύ. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Στράτος δεν εφάρμοσε ακριβώς τις οδηγίες που του έδωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για κάποιες εργασίες. Ο Ιατρόπουλος ύψωσε τον τόνο της φωνής του και του είπε να μην ξανασχοληθεί. «Ερωτήσεις κάνω, Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ, ένα όριο έχουν όλα, προσπαθώ να βοηθήσω, εντάξει το αφήνω», είπε με ένταση ο Στράτος Τζώρτζογλου στον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Στη συνέχεια ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τα παράπονά του για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο τρώγοντας με τον Θανάση Πάτρα. «Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος. Και θα το πω και στον Σάκη και παντού. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προσβάλει στη ζωή μου. Κανείς. Γιατί θα αρχίσουμε να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα γίνει χάος. Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα».

Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου «τα είχε βάλει» με τον Ιατρόπουλο και συνέχισε φωνάζοντας εκτός εαυτού:

«Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, όποιος δεν ξέρει να μη μιλάει, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα, όλοι. Και θα το θέσω θέμα αύριο στο Σάκη. Και άμα μου ξαναμιλήσει κάνεις έτσι θα αποφασίσω τι πρέπει να κάνω. Δεν μου έχουνε μιλήσει ο Κουν, ο Βολανάκης, ο Ντασέν. Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι να μάθουνε. Με ευγένεια. Δεν είμαι δούλος κανενός. Είμαι πρόθυμος να τρέξω παντού. Οι γωνίες δεν είναι του Μιχάλη εδώ μέσα. Είναι της παραγωγής και δεν θα μου πει ο Μιχάλης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments