Lifestyle

Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου υποστήριξε τον Ιατρόπουλο

Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου υποστήριξε τον Ιατρόπουλο
Φάρμα: Με πάθος και ενθουσιασμό υποστήριξε ο Στράτος Τζόρτζογλου τον φίλο και συνάδελφο του Μιχάλη Ιατρόπουλο στο αγώνισμα αρχηγίας.

Στην Φάρμα και όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.  Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος υποστήριξε με μεγάλο ενθουσιασμό τον καλό του φίλο, Μιχάλη Ιατρόπουλο. Όλα ξεκίνησαν μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Ερωτόκριτου και το γράμμα της παίκτριας που έδειχνε ποιον ήθελε για υποψήφιο αρχηγό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιατρόπουλος διαγωνιζόταν χθες (02/04) για την να αναδειχθεί αρχηγός της νέας εβδομάδας. Εκεί ο γνωστός ηθοποιός ανταγωνίστηκε τον Βασίλη Ματζουράνη από τον οποίο και στο τέλος ηττήθηκε.

Η υποστήριξη του Τζώρτζογλου

Αυτό που προκάλεσε, όμως, σε κάθε περίπτωση εντύπωση, είναι το πάθος και ο πρωτοφανής ζήλος που επέδειξε ο Στράτος Τζώρτζογλου κατά την προσπάθεια να τονώσει το ηθικό του συναδέλφου του!

«Έτσι… Έτσι… Ρίχ’ το! Κι άλλο! Σκίσ’ το! Γκρέμισε το όλο» φώναζε ο Στράτος Τζώρτζογλου στον συμπαίκτη του, Μιχάλη Ιατρόπουλο στη Φάρμα. «Με φόρα! Με φόρα! Με φόρα»!

Η ανάδειξη του Ιατρόπουου ως υποψήφιος αρχηγός

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Ερωτόκριτου Κιμιωνή, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέπτηκε τους παίκτες προκειμένου να τους παραδώσει το γράμμα που άφησε η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία, δηλαδή η Μαρία Σπυροπούλου. Στο γράμμα της ενημέρωνε τους πρώην συμπαίκτες της πως επέλεξε να ορίσει πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

«Αφήνω για πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Ξέρει αυτός τι πρέπει να κάνει. Να είστε και να περνάτε καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων στο γράμμα της η παίκτρια που είχε μονομαχήσει με τη Μαρία Μιχαλοπούλου και δεν τα είχε καταφέρει.

Ο πρώτος υποψήφιος αρχηγός ήταν άντρας άρα και ο δεύτερος υποψήφιος θα έπρεπε να είναι επίσης άντρας. Μετά την ψηφοφορία των παικτών, υποψήφιος αρχηγός αναδείχτηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Οι δύο άντρες, ρίχτηκαν στο στίβο μάχης και ο νικητής θα αναδεικνυόταν ο αρχηγός της εβδομάδας. Αρχηγός γι’ αυτή την εβδομάδα λοιπόν αναδείχτηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Οι παίκτες κάθισαν και πάλι στο μεγάλο τραπέζι και ο αρχηγός έπρεπε να ορίσει τους δύο υπηρέτες, ένας εκ των οποίων στο επόμενο επεισόδιο θα ψηφιστεί και για αποχώρηση. Πριν από αυτό όμως έπαιξαν στο παιχνίδι ερωτήσεων και από τα κορίτσια κέρδισε η Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ από τα αγόρια ο Στράτος Τζώρτζογλου, με αποτέλεσμα να απαλλαχθούν και ο αρχηγός να μην μπορεί να τους δώσει τον ρόλο του υπηρέτη. Κάτι που άλλαξε όλα τα δεδομένα.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments