Ελλάδα

ΕΦΣΥΝ: Αντιδράσεις για σκίτσο της δολοφονίας Καραϊβάζ

ΕΦΣΥΝ: Αντιδράσεις για σκίτσο της δολοφονίας Καραϊβάζ
ΕΦΣΥΝ: Αντιδράσεις για το σκίτσο της Εφημερίδας των Συντακτών για τη δολοφονία του Γιώργου Καϊραβάζ. Δείχνει τον Μητσοτάκη με τους εκτελεστές.

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί το σκίτσο της “Εφημερίδας των Συντακτών” για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, που επικρίνει και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο σκίτσο του Πέτρου Ζερφού για την “ΕΦΣΥΝ” της Δευτέρας, απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πίνει καφέ και να διαβάζει εφημερίδα στο μηχανάκι των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου που συγκλόνισε το πανελλήνιο. ΕΦΣΥΝ

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις ήταν έντονες με το ελληνικό Τwitter να αναφέρει πως πρόκεται για ανεπίτρεπτο σκίτσο, συγκρίνοντάς το σε πολλές περιπτώσεις με το “Documento” και κυρίως με το “Μακελειό”, με αφορμή το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου που συνέδεε το Μαξίμου με την δολοφονία του δημοσιογράφου και προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα και ενεργοποίησε την αυτόφωρη διαδικασία για τη σύλληψή του Στέφανου Χίου με την κατηγορία της διασποράς fake news.

Πελώνη: «Απαράδεκτο» το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Για το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ που δείχνει τον Μητσοτάκη συνεπιβάτη στην μηχανή των εκτελεστών, πήρε θέση και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, η οποία το χαρακτήρισε “απαράδεκτο”.

“Το αφήγημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η χώρα μας έχει γίνει Κολομβία, είναι παντελώς ανυπόστατο. Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικός να βλέπει τα στοιχεία και να μην διασύρει την χώρα μας στο εξωτερικό”, τόνισε η κ. Πελώνη απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Δείτε παρακάτω, μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις του σάλου που προκάλεσε το σκίτσο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments