Lifestyle

Ρουκ Ζουκ: Επική ατάκα – «Μ΄αρέσει να το έχω στο στόμα και να παίζω»

Ρουκ Ζουκ: Επική ατάκα – «Μ΄αρέσει να το έχω στο στόμα και να παίζω»
Ρουκ Ζουκ: Δεν είναι η πρώτη φορά που στο αγαπημένο παιχνίδι ακούγονται αμφιλεγόμενες ατάκες. Όμως, αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί από τις κορυφαίες.

Το Ρουκ Ζουκ είναι ένα από τα πιο γνωστά τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ατάκες που ακούγονται από τους παίκτες και από τη Ζέτα Μακρυπούλια κάνουν «μπάμ». Ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν παίκτρια περιέγραψε το μικρό π@υλί πρώην της και έγινε χαμός ή όταν οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες, που είχαν βρεθεί εκεί σε σπέσιαλ επεισόδιο, είχαν να περιγράψουν τη φράση «της πουτ@ν@ς το κάγκελο».

Μια ακόμα παίκτρια έκανε περιγραφή που θα μείνει στην ιστορία, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, πάντα με τη… βοήθεια της Ζέτας Μακρυπούλια. Η νεαρή Κασσάνδρα, φοιτήτρια στα χρηματοοικονομικά, έκανε εντύπωση στην παρουσιάστρια αφού είχε σκουλαρίκι στο στόμα. Η Ζέτα Μακρυπούλια αρχικά τη ρώτησε αν της αρέσει να το παίζει μέσα στο στόμα της, κάτι που προκάλεσε γέλια. Στη συνέχεια η ίδια η φοιτήτρια επανέλαβε την ατάκα και εκεί έγινε πανζουρλισμός.

«Μ΄αρέσει να το έχω στο στόμα και να παίζω», είπε η χαμογελαστή Κασσάνδρα. Μάλιστα, πριν είχε δείξει το… επίμαχο σκουλαρίκι, ενώ τόνισε ότι το έχει μόλις τρεις μήνες. Η Ζέτα Μακρυπούλια τη ρώτησε ακόμα αν πόνεσε όταν το έβαλε, με τη φοιτήτρια να λέει ότι στην αρχή δεν είχε πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια πρήστηκε. Τώρα, δεν το καταλαβαίνει καν. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τη δήλωση της φοιτήτριας που «έριξε» το στούντιο:

Ρουκ Ζουκ: Θυμάστε όταν παίκτης έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Ζέτα Μακρυπούλια;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα επεισόδια του Ρουκ Ζουκ έχουν πολλές ατάκες και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα. Για παράδειγμα, παίκτης του γνωστού παιχνιδιού δήλωσε ερωτευμένος με τη Ζέτα Μακρυπούλια σε παλιότερο επεισόδιο.

Ρουκ Ζουκ: Θυμάστε όταν παίκτης έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Ζέτα Μακρυπούλια;

Ρουκ Ζουκ: Θυμάστε όταν παίκτης έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Ζέτα Μακρυπούλια;

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, λοιπόν, ένας παίκτης θέλησε να αποκαλύψει τον έρωτά του στην παρουσιάστρια. Όπως δήλωσε, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ο παιδικός του έρωτας και η γνωστή παρουσιάστρια κολακεύτηκε από τα όμορφα λόγια του. Μάλιστα, τον ακούμπησε και ο Γιώργος υποστήριξε ότι θα κάνει… μπάνιο σε ένα μήνα.

Θυμηθείτε το βίντεο με την ερωτική εξομολόγηση του παίκτη στη Ζέτα Μακρυπούλια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments