Lifestyle

Survivor: Πλάνα «φωτιά» της Καρολίνας και της Έλενας την ώρα του ψαρέματος

Survivor: Πλάνα «φωτιά» της Καρολίνας και της Έλενας την ώρα του ψαρέματος
Survivor: Ο σκηνοθέτης είχε κέφια και αυτό αποτυπώθηκε στα πλάνα του ριάλιτι επιβίωσης.

Το φετινό Survivor μας έχει συνηθίσει σε… αποκαλυπτικά πλάνα, καθώς στο παρελθόν δεν δίστασε να δείξει στους τηλεθεατές την καυτή αγκαλιά μεταξύ του πρώην ζευγαριού Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη. Βέβαια, από την άλλη πρόσφατα ο Χάρης Γιακουμάτος αποκάλυψε στην εκπομπή Love it τον παρ’ ολίγον πνιγμό τον οποίο οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ. Αυτή την Κυριακή όμως οι τηλεθεατές έμειναν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό εξαιτίας των αποκαλυπτικών πλάνων του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως φαίνεται ο σκηνοθέτης είχε μεγάλα κέφια και οι κοπέλες με τα αποκαλυπτικά μαγιό, δεν άφησαν και πολλά στην φαντασία μας. Έχουν άλλωστε και εντυπωσιακά κορμιά και δεν γίνεται να τα κρύψουν.

Το ψάρεμα και η επίσκεψη στη θάλασσα για βουτιές και χαλάρωμα, πάντα δίνει την ευκαιρία στον σκηνοθέτη του ριάλιτι για τα… καλύτερα πλάνα της ημέρας.

Αυτό συνέβη και στο επεισόδιο της Κυριακής, όπου οι τηλεθεατές απήλαυσαν τα καλλίγραμμα κορμιά της Ελένης όσο και της Καρολίνας.

Survivor 12/4: Η εβδομάδα ξεκίνησε με εύκολη νίκη των Μπλε με 10-6 επί των Κόκκινων σε αγώνα επάθλου φαγητού

Η εβδομάδα ξεκίνησε με εύκολη νίκη των Μπλε με 10-6 επί των Κόκκινων σε αγώνα επάθλου φαγητού με τους Κόκκινους να δείχνουν πως έχουν να λύσουν πολλά θέματα μεταξύ τους. Ο καυγάς του Ηλία Μπόγδανου με τον Αλέξη Παππά ήταν τέτοιος πριν την αναμέτρηση που δεν γινόταν να μην επηρεάσει την ομάδα, την ίδια στιγμή που ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε αγωνιστικά χαρίζοντας δύο πόντους στην ομάδα του.

Στην άλλη ομάδα, η Μαριαλένα που δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με Τζέιμς και Νίκο δείχνει να έχει δέσει με τα υπόλοιπα παιδιά και να πηγαίνει καλύτερα στα αγωνίσματα. Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με το Athensmagazine.gr νικητές στον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στη θάλασσα, θα είναι οι Κόκκινοι ενώ οι Μπλε θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο, αφού ένας εκ των Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Κόρομι, Παύλο Γαλακτερό ή Κώστα Παπαδόπουλο θα βρεθεί στον τάκο.

Πάντως φαβορί είναι ο Γιώργος Κόρομι που έχει κερδίσει 2 σερί φορές, αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης που την έχει κερδίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Σημειώνεται ότι Μαριαλένα και Ελένη έχουν ατομική ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα, αφού είναι τα μοναδικά κορίτσια που έχουν απομείνει στην ομάδα, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments